Sayfa 400/678 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Sana Fox izle demedimki, neden illede bir şeyle başkasını karşılaştırıyorsun. Paylaştığın linkteki içerikler ve şahıs zeka seviyesi ve paylaşımları ortada gördüğüm kadarıyla. Bu hükümeyi övsede yerse de dikkate alınacak birisi değil. Kanaldan para kaznmayı amaçlayan birisi sadece. Arkaya yeşil perde koymuş, ekran kayıt programıyla amatörce video çekiyor ama herşeyi biliyorum havasıyla cahaletini aslında ortaya koyuyor adam. Gerçi inceledim şşmdiye kadar Google AdSense den muhtemelen 150 bin dolar kazanmış gibi görünüyor. Yüzde onbeşinci vergiye düş yaklaşık 135 bin dolar gelir fena değil ama on senedir bu işi yapıyor dersen yıllık 12-13 bin dolar kazanmış. Bu derece popülist ve bilgisiz bir adam için fena değil aslında hakkınıda yememçyeyim adamın )

2. Bilal fza yi ilk defa duydum bir bakayım dedim kimmis diye aman Allahim tam bir paralı kalemsör iyiki de tanimiyormusum ;) misakı milli yukleniyor gibi artık aptalca hayallerin pesinden koşan yada milleti gazlamaya çalışan bir insan asla ama asla bana bir gram fayda sağlayamaz.

3. Sayın Temel Analizci aşkolsun onca şeyin arasında Bilal Fza ya mı takıldın. Bana pozitifliği yeter.

Hiç olmazsa borsa ile ilgili gerçekten birşeyler bilseler tek Allah'ın kulu ile paylaşmayacak olan sosyal medya üstadlarından daha iyidir.

Bilakis kazandığı para artsın diye özellikle izliyorum. Onu beğenmedinse sen buna takıl. Dinimizde zorlama yok

https://twitter.com/Cenk_Coruh

Zamanında millet bazı kağıtların temettüsü peşinde koşarken 5 tl ye ISCTR olmaz yazmıştım o zamanda anlaşılamamıştım. Bu seneki temetüsünü de alanın maliyeti 5 göre 1,3 lara düşmüş olacak. Yıllarca para kazandırmamış banka kağıtlarında bugün satsan çıksan * 10 eder 1,5 senede.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Yok estagfurullah ben konunuza karışmak istemiyorum ben ulkemizde tartisma ortamının (çok şey katması gerekirken) insanlara bir sey katmadigini gördüğüm için girmiyorum. Sadece şahıs üzerine yazdım yoksa inanin konunuzun detayını yada kimin neyi yazdığına açıkçası çok dikkat emedim. Dediğim gibi şahsı tanımadığım için bir bakayım dedim sadece. İnanın o haritayı ABD bile yapamaz çok ciddiyim Birleşmiş milletlerin bu konuda çok net tavrı var ABD bile olsa bu böyle... yoksa meksikadan girer Venezueladan çıkardı harita büyütme anlamından bahsediyorum.
    Yani Bu tarz harita paylaşanlar sadece ülkeye zararı olur bizlerin gözü başkalarının toprağında değil kendi topragimizda olmalı benim düşüncem o şahsa karşı, yoksa borsaya ara verdim burada yazılan yaziyida şansa denk geldi öyle gördüm.

5. Herşey gönlünüzce olsun Sayın Temel Analizci. Bende her düşüncesine katılmıyorum zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=a7DfXuPqinc
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 12-03-2023 saat: 21:08.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bilal fza yi ilk defa duydum bir bakayım dedim kimmis diye aman Allahim tam bir paralı kalemsör iyiki de tanimiyormusum ;) misakı milli yukleniyor gibi artık aptalca hayallerin pesinden koşan yada milleti gazlamaya çalışan bir insan asla ama asla bana bir gram fayda sağlayamaz.
    adamın üslübü biraz değişik ama söylediği herşey çıkıyor. hatta bazen ana akım medyada 2 gün sonra çıkıyor. MİT'in youtuber ı desek doğru olur.

7. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 400/678 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •