Sayfa 400/990 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sarı eşek kendini at sanmaya başladı.
    Deeh olm deeeh.
    Alper kardeşim kablolar ile oynayıp durma. Ha illa birini kesecem diyorsan kırmızı kabloyu kes yeşile dokunma sarıyi kesersen ne olur bir görelim.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bazı tahtalarda formasyonlar mevcut bir tanesi ttkom 21.60 üzeri kalırsa 23 bandı kısa vade hedefi
    formasyon bitti kar al yaptık.
    sorulmuş devam mı diye gidebilir formasyon tahtalarında ben pai treda ediyorum arkadaşlar .
    siz devam edip etmeyeceğiniz sizin kararınız.
    kolay gelsin

3. Kabloların anlamını şöyle biliyorum. Kırmızı kan, yeşil coşku, mavi özgürlük, sarı masaj odası, siyah çapkınlık, kahverengi işkence sana kalmış hangisini kesersen kes.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sorulmuş devam mı diye gidebilir formasyon tahtalarında ben pai treda ediyorum arkadaşlar .
    kolay gelsin
    Bende benzer düşünüyordum ttkom için ama daha erken ayrılacaktım... Mesajınız daha yüksekten satmama yardımcı oldu sayın bulut... Teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sarı eşek kendini at sanmaya başladı.
    Deeh olm deeeh.
    Bugün suyun içinde hipodromda yarışan a, b ve c grubu sütcü beygirlerde iş yok. Dün akşam kim dikkat çekmişti asels i bugün iyi fışkırttı, onu da d grubu oluşturup fiyatı yakın biriyle yarıştırmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bankalarda kademeler 2 yönede zayıf istedikleri gibi 10 kademe aşağı yukarı oynuyor
    banka bilançolarına kadar böyle gidecek gibi .

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bende benzer düşünüyordum ttkom için ama daha erken ayrılacaktım... Mesajınız daha yüksekten satmama yardımcı oldu sayın bulut... Teşekkürler...
    bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kolay gelsin
    ANGEN ve yunsa hangi formasyonda hocam .

Sayfa 400/990 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •