Sayfa 400/998 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Tamda sömestırda Kafkasya’da tatil planı yaparken bugün olanlara bakın .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine 3-5 drone mu sallayacaklar?
    Bir şey yapacaksan açıklama yapmadan yaparsın zaten.
    Davul zurna eşliğinde olmaz bu işler.
    Isıracak köpek dişini göstermezmiş,mesela bizde kıbrıs savaşı olayı,yani ayşe tatilde olayı,abd bile donup kalmıştı,sonrası malum ambargolar belimizi bükmüştü.dahada kötüsü elamanı ükemizin belini kırdı bakmayın siz üfürdüğüne,adet haline getirmiş bunu,temennim başımıza bela açmasın.

3. Ecevit ABD iken olmadı mı ben mi yanlış biliyorum

4. "ATATÜRK'ÜN MİRASINI ORTADAN KALDIRIYOR"

Küstah paylaşımına devam eden işgali bakan Katz, "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NU ETİKETLEDİGazze'deki işgali ve kan donduran soykırımı savunanların başında gelen İsrail Dışişleri Bakanı Katz, yaptığı skandal paylaşıma İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da etiketledi.

.EKREM İMAMOĞLU NE DEDİ?
    Skandal paylaşıma ilişkin gözlerin çevrildiği İBB Başkanı İmamoğlu ise, X'teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, küstah paylaşım yapan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki gösterdi.

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman." ifadelerini kullandı.

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Bütçe ne?
    Ne işiniz var küresel iklim mevzuuna her yer yanarken ve alabildiğine göç alırken güneyde?

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...77292351/detay
    Evet guney cok sicak.daha uygun fiyatli yer ariyorum.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ecevit ABD iken olmadı mı ben mi yanlış biliyorum
    Maalesef yanlış biliyorsunuz, Ecevit Ankarada Turan Güneş Londrada, kızının adıyla oluşturulan 2. harekat parolası bu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    10-15 yıl içinde karadenize göç başlar güneyden,avrupa zaten listeye almış.
    Rizeye yatırım yapıyorum, şimdilik 5 dairem oldu..

çocuklar ileride semeresini görür..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    "ATATÜRK'ÜN MİRASINI ORTADAN KALDIRIYOR"

Küstah paylaşımına devam eden işgali bakan Katz, "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim." dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NU ETİKETLEDİGazze'deki işgali ve kan donduran soykırımı savunanların başında gelen İsrail Dışişleri Bakanı Katz, yaptığı skandal paylaşıma İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da etiketledi.

.EKREM İMAMOĞLU NE DEDİ?
    Skandal paylaşıma ilişkin gözlerin çevrildiği İBB Başkanı İmamoğlu ise, X'teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, küstah paylaşım yapan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki gösterdi.

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman." ifadelerini kullandı.
    İmamın oğlunun açıklaması hem doğru hem de çok çok yanlış, evet bizde de çok büyük yanlışlar var ama, biz de çocuk katliamcısı çok şükür yok mealinde bir açıklama olmalıydı.

Siyasetçi veya metin yazarı değilim fakat, hem karşı tarafın yanlışlarını hem de Türkiyedeki hataları tek metinde göstermek çok mu zor?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 400/998 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •