Sayfa 401/852 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. E devlet te SPK bölüm açmış şikayet ihbar

2.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    halka açıklık kabaca 50 milyon hisse 23.3 milyon migros istiyor kolaylaştırılmış usulde göz korkutmak için söylüyor amacı %98 bulup zaten gerisi nin önemi yok
    peki bu adamlar 23 milyon lotu el altından alabilirlermi alırlarsa biz küçük yatırımcılar ne olur?
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

3.  Alıntı Originally Posted by diagonal Yazıyı Oku
    Sabatan beri spk dan şikayet yapamadım. Bimere yazabildim sadece
     Alıntı Originally Posted by ARDA20076 Yazıyı Oku
    peki bu adamlar 23 milyon lotu el altından alabilirlermi alırlarsa biz küçük yatırımcılar ne olur?
    Almış olsaydı yılbaşı önce 10 milyon hisse alıp bu işi bitirmiş olurdu şimdi 23 milyon hisse bulması lazım 2.56 dan çok zor benim fikrim

4.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    almış olsaydı yılbaşı önce 10 milyon hisse alıp bu işi bitirmiş olurdu şimdi 23 milyon hisse bulması lazım 2.56 dan çok zor benim fikrim
    fiatı yükseltipde alamazmı?
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

5.  Alıntı Originally Posted by ARDA20076 Yazıyı Oku
    fiatı yükseltipde alamazmı?
    çagrı yapmak istemedi işi spk bozdu muafiyet istemesi anlamı yoktu burdan fiyatı 4 tl çekip hisse alırmı sizce 0,15 kuruş almış oldugu şirkete Ölücü bunlar ...

spk tebliğ degiştirdimi bu iş kökten çözülmüş olacak ikinci mail mutlaka spk atın E devlet spk şikayet ihbar bölümü var

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    çagrı yapmak istemedi işi spk bozdu muafiyet istemesi anlamı yoktu burdan fiyatı 4 tl çekip hisse alırmı sizce 0,15 kuruş almış oldugu şirkete ölücü bunlar ...

Spk tebliğ degiştirdimi bu iş kökten çözülmüş olacak ikinci mail mutlaka spk atın e devlet spk şikayet ihbar bölümü var
    sayın elfidaa bir dilekçe örneği atarsanız bizde başvuralım

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    çagrı yapmak istemedi işi spk bozdu muafiyet istemesi anlamı yoktu burdan fiyatı 4 tl çekip hisse alırmı sizce 0,15 kuruş almış oldugu şirkete Ölücü bunlar ...

spk tebliğ degiştirdimi bu iş kökten çözülmüş olacak ikinci mail mutlaka spk atın E devlet spk şikayet ihbar bölümü var
    Sayın Elfidaa,

daha anlamlı olması adına hazırlanmış bir metni Copy paste yapmak uygun olur mu?

8.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Sayın Elfidaa,

daha anlamlı olması adına hazırlanmış bir metni Copy paste yapmak uygun olur mu?
    ek yapabilirsiniz ama net ve kıssa olması dikkat edelim.

Sayfa 401/852 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •