Ne oldu ulaş amca ne tarafa gidiyon bi bak hele bu yana.
Ne oldu ulaş amca ne tarafa gidiyon bi bak hele bu yana.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Otel satışı kar ını ne yaptılar,temettü olayı ne zaman olacak.
temettü vermeyeceğini açıkladı, kasadaki parayla diğer otelin çatısını falan onartacaklarmış, geri kalan para da muhtemelen fon a aktarıldı.
geçen sene bu zamanlar kap ta haberi mevcut.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Geçen sene bu zamanlar bu senenin kârından mı temettü vermeyecegini açıkladı. Hahaha
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan atıyon mantıklı ol boyle mi gelecek 0.50 ye
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşım senin kafan mı güzel? ben bu senenin karından bahsetmiş miyim?
burada 1 senedir güzelleme yapan ben değilim dön bir bak.
al bu da kap
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664537
Şirketimiz 01.01.2017-31.12.2017 faaliyet döneminde Sermaye Piyasası Kurulunun II-14.1 sayılı tebliğine göre hazırlanan konsolide olmayan finansal tablolarımıza göre 16.137.927,-TL(onaltımilyonyüzotuzyedibindokuzyüzyirmiyedi) dönem karı ve Vergi Usul Kanunları uyarınca hazırlanan yasal kayıtlardaki finansal tablolarımıza göre 16.308.490,-TL(onaltımilyonüçyüzsekizbindörtyüzdoksan) dönem karı elde etmiştir.
Şirketimizin yasal kayıtlarında bulunan dönem karından kanunen geçmiş yıllar zararlarının mahsup edilmesine,
Sözkonusu dönemde elde edilen kardan genel kanuni yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan karın Geçmiş Yıl Karları hesabında Şirket bünyesinde bırakılmasına,
Kar dağıtımı yapılmamasına,
Kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin hususun 2017 yılına ait genel kurul toplantısında ortakların bilgisine ve genel kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
01.03.2018 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulunun Şirketin yasal kayıtlarında bulunan dönem karından kanunen geçmiş yıllar zararlarının mahsup edilmesi,Sözkonusu dönemde elde edilen kardan genel kanuni yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan karın Geçmiş Yıl Karları hesabında Şirket bünyesinde bırakılması,Kar dağıtımı yapılmaması önerisi kabul edilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668419
0.50 kim söylediyse git ona söyle. benim şahsi fikrim hala daha dip görülmediği yönünde bunuda daha önce kendimce açıkladım. 0.50 diye birşeyi ben yazmadım. ama benim dip noktam da 0.94 değil. ister 0.70 beklerim ister 0.10 beklerim. hiç bir zamanda burada fiyat verip milleti aldatmadım. asıl uçacak kaçacak diyene(birde dönüp aynada kendine) bak.Hali hazırda kiracı tarafından yapılacak olan çatı katı tadilatına ve otel tadilatına şirket menfaatleri de düşünülerek onay verilmesine ve bu amaçla Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Ltd. Şti. (kiracı) ile 09.01.2017 tarihli kira sözleşmesine ek bir sözleşme imzalanmasına,
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri