Sayfa 401/748 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ben burada yazmaya başladığımdan beri paranın atıl boş boş %8 faizle yattığından bahsediyorum yönetim bu parayı yatırıma şirket satınalmasına dönüştürürse her şey o dakika değişir,mağden ,enerji,kimya vs farketmez tek haber tüm fiyatlamayı başka bir evreye taşır
    bu o kadar doğru ki, kenarda boş boş duran parayı ne yapayım. Mirasyedi evlatlar gibi. Elin gübrecisi borç içinde yüzerken milyarlık bir işe girişiyorsa, kozal da bir zahmet bir şeyler yapsın değil mi?

2. Sanki ele verme hareketi gibi

3. anlamadığım ipek -4 ten geliyor +4 geçiyor koza yerinde sayıyor zar zor +1 yapıyor

4.  Alıntı Originally Posted by norşinli Yazıyı Oku
    anlamadığım ipek -4 ten geliyor +4 geçiyor koza yerinde sayıyor zar zor +1 yapıyor
    İpekedeki grup kozaayı eksi kozalı eksi görünce almıyor. Kozaaya ilk alım geliyor spek kozaayı yükseltip aradaki makasın azalmasını istiyor hatta kozanın ipekenin önüne geçmesini istiyor ama kozaayı 15 liraya sürse İpek'e daha yükselecek .
    Kozaya alım geldiğini gören günlükçü bir ton spek , trader atlıyor tahtaya -4 den +4 ne demek %8 trader yatırıyor örnek veriyorum 500 bin %5 alsa 25 bin lira...( onlarca trader böyle yapsa bu tahtada ki yapıyor daha yüksek mebla ile ) İpek'e de neden yapıyorlar çünkü trend sağlam . Kozaalara alım gelince İpek'e de gelecek diyorlar . Birde içerde başkaları mal topladı omlara da gğveniyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Mevcut mevzuat kar eden şirketlerin satılmasına izin vermiyor galiba. TMSF başkanının böyle bir açıklaması vardı. Akıllarında satmak varsa mevzuat değiştirmek bir khk'ya bakar o ayrı konu da, şu anda satılmasının gündemde olduğuna dair bir işaret yok. Ayrıca henüz mahkeme bile tam olarak sonuçlanmış değil ki onu bırakalım da şirket genel kurul bile yapamıyor. Kaldı ki satmak falan...
    İsteseler babalar gibi satarlar.2001 KRİZİNDE DEMİRBANKI DAVALAR DEVAM EDERKENİKİ AYDA SATTILAR.sONUNDA SATIŞIN HAKSIZ YAPILDIĞI KARARI ÇIKTI.Ancak satılmış bankanın davası olmaz gibi saçma sapan nedenle hisselerimize el koydular.Münih borsasında bile işlem görüyordu.YÖNETİMİN UMURUNDAMI MAAŞLARINI ALIYORLAR.Etliye sütlüye karışma gelsin gitsin maaşlar.Kozaa yatırım yapmış ,yapmamış,bilanço hepsi hikaye.Hazinede para kalmayınca çareler içinde akıllarına KOZA GELİRSE BAL GİBİ SATARLAR üç ay içinde.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

Alıntı Originally Posted by norşinli Yazıyı Oku
    anlamadığım ipek -4 ten geliyor +4 geçiyor koza yerinde sayıyor zar zor +1 yapıyor
    Kozaa yı kurban olarak seçmiş ulu büyük manitular..
    Hiç bı mantığı ve açıklaması yok..
    Kıbrıs a rulete gitseydik daha iyiydi..
    Kağıdı kağıt olmaktan çıkardılar..
    Masadaki bı numara olarak görüyorum artık...

7. Mal kitliyorlar kanımca

8.  Alıntı Originally Posted by terminator Yazıyı Oku
    Mal kitliyorlar kanımca
    teb hsbc satmaya devam edeceklerse biraz hareketlendirmeleri gerekir
    cuma günü çevirmeden sattılar
    bu gün ölü kedi sıçraması yaptı
    ama olumlu taraf mal toplama devam ediyor kurumsal ve yabancıya gidiyor

Sayfa 401/748 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız