Sayfa 401/419 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon
Arama sonucu : 3348 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Konya ne zaman al verecek olsa şu işbankasından ayrılma güvenlikci Sacro dallaması yüzünden tahtacı aşağı basıyor. 18 bin küsür kişilik bir telegram grubunda millete koyun gibi al al yaptırıyor.

2. Hiç sorma tam şebeke pazarlamacı x te hepsini takibi bıraktım

Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hiç sorma tam şebeke pazarlamacı x te hepsini takibi bıraktım
    Aksine arada takip etmek lazım. Adam diplomasız sahtekar al dedigi hisseden uzak durucaksın. 18 bin tane gerizekalıya komut veriyor memleketin haline şaşırmamak lazım.

4. Tüm ortaklara selamlar. Uzun zamandır sürekli takip etmeme rağmen ben de sayfaya yazmıyordum. Zaten ne yazacak bişey var, ne de insanın keyfi oluyor. Gerçi bir çok hisse benzer şekilde ama geçen Mayıs'ta satamadıktan sonra benim adıma beklemekten başka yol kalmadı. Portfoyün %90'ı Konya olduğu için ekleme yapmanın da pek bir anlamı kalmıyor. Boşuna maliyet yükseltmek olur. Sanırım insan bir hisseyi belli bir süreden fazla elinde tuttuğu zaman psikolojik olarak al-sata daha uzak kalıyor. Geçen sene Mayıs'da düşeceğini tahmin ettim ama elim satmaya gitmedi. Sonra 1-2 ay önce 7800-800'i gördügünde tekrar 5***'lere döneceğini de tahmin etmiştim ama 12000'leri gördükten sonra gene elim satmaya gitmedi. Hay o elimi... Şahsi görüşüm, arada alım/satım yapıp maliyeti 0'a yakın olanlar ve geçen Mayıs 12000'de satanlar (özellikle BY) aşağıdan yeterince topladıklarında (ve biz zaman kaybederken başka enstrümanlarda paralarını katladıktan sonra) yeni bahanelerle yukarı sürecekler. Bazen ben de sosyal medyadaki pazarlamacılara kızıyorum ama bazen de düşünüyorum, onlar da olmasa hiç hareket etmeyecek bu hisseler.... Geçen ömürden geçiyor, ne desek boş... Herkese selamlar, bol kazançlar. Umarım yakında tekrar eski renkli, hareketli günlere döneriz de forum da renklenir.

Dostlar ne zaman yükselir bu hisse

6.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Dostlar ne zaman yükselir bu hisse
    Yeni uykudan uyandı hele bir kendine gelsin.Bu arada umarım FT2 gelmez.....

7.  Alıntı Originally Posted by Fame Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Fame Yazıyı Oku
    Bedelsiz haberini bu başlıkta almak dileğiyle..

Tarihe not düşelim.

24 Mart 2021 01:48

KONYA ÇİMENTO 1.065,10 TL
    Bundan tam 3 yıl önce yazmışım. Bedelsiz haberini alamadık.

Tarihe yine not düşelim.

25 Mart 2024 23:20

KONYA ÇİMENTO 11.240,00 TL

Yaklaşık 1 yıl önce yazmışım. Bedelsiz haberini alamadık.

Tarihe yine not düşelim.

17 Nisan 2025 10:54

KONYA ÇİMENTO 6.120,00 TL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,454
    verdiğin kamyoneti
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 401/419 İlkİlk ... 301351391399400401402403411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •