Hiç sorma tam şebeke pazarlamacı x te hepsini takibi bıraktım
Tüm ortaklara selamlar. Uzun zamandır sürekli takip etmeme rağmen ben de sayfaya yazmıyordum. Zaten ne yazacak bişey var, ne de insanın keyfi oluyor. Gerçi bir çok hisse benzer şekilde ama geçen Mayıs'ta satamadıktan sonra benim adıma beklemekten başka yol kalmadı. Portfoyün %90'ı Konya olduğu için ekleme yapmanın da pek bir anlamı kalmıyor. Boşuna maliyet yükseltmek olur. Sanırım insan bir hisseyi belli bir süreden fazla elinde tuttuğu zaman psikolojik olarak al-sata daha uzak kalıyor. Geçen sene Mayıs'da düşeceğini tahmin ettim ama elim satmaya gitmedi. Sonra 1-2 ay önce 7800-800'i gördügünde tekrar 5***'lere döneceğini de tahmin etmiştim ama 12000'leri gördükten sonra gene elim satmaya gitmedi. Hay o elimi...Şahsi görüşüm, arada alım/satım yapıp maliyeti 0'a yakın olanlar ve geçen Mayıs 12000'de satanlar (özellikle BY) aşağıdan yeterince topladıklarında (ve biz zaman kaybederken başka enstrümanlarda paralarını katladıktan sonra) yeni bahanelerle yukarı sürecekler. Bazen ben de sosyal medyadaki pazarlamacılara kızıyorum ama bazen de düşünüyorum, onlar da olmasa hiç hareket etmeyecek bu hisseler.... Geçen ömürden geçiyor, ne desek boş... Herkese selamlar, bol kazançlar. Umarım yakında tekrar eski renkli, hareketli günlere döneriz de forum da renklenir.
Dostlar ne zaman yükselir bu hisse
verdiğin kamyoneti![]()
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri