Sayfa 402/652 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı.
    GENTAS hammaddeyi belli periyotlarla piyasadan teklif toplayıp ihale usulü alsın. Gentas kimya piyasayla yarişsin ve piyasadan daha uygun fiyata veriyorsa ondan alınsın.

Herşey şeffaf olsun.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslan Bey görünürde her şeyi kılıfına uydurmuşlardır...
    Yok piyasa ile rekabetçi fiyattan alıyoruz filan bunlar çocuk kandırmak için ıygun olabilir ama bilançoları koy yan yana bak... çıkar çatışması var ve bal tutan toptan götürüyor... yıllardır...

En son arsa satışı ile küçük yatırımcının iğfalinin imzasını da attılar...

Burada kötü niyet var...

GK tiyatrosunu görseydiniz inanamazdınız... Tam bir müsamere tadında idi...

Yazıklar olsun benim canım yandı bunu bilsinler can yakanın canı yanar derler.... o kadar...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. 8Aralık 2007)*

Mudurnu'da faaliyet gösteren MASTAŞ Sunta Sanayi'nin ek tesis temel atma töreni için ilçeye gelen GENTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kahraman, çarpıcı açıklamalar yaptı. İş dünyası ve iş adamlığı hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekti.*

GENTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kahraman'dan iş adamlığı dersi. MASTAŞ Sunta Sanayi'nin ek tesis temel atma töreninde Mudurnu'ya gelen Ahmet Kahraman, iş adamını tanımlarken kullandığı ifadeler ses getirecek.

İŞ ADAMI DEDİĞİN VERGİ KAÇIRMAZ, BAYRAĞINI SEVER VE ÇALMAZ

Herkesin iş adamı olamayacağını söyleyen Ahmet Kahraman; “Her iş adamına ben iş adamı demem. Vergisini kaçıran, oradan buradan çalıp çırpan iş adamı olamaz. İş adamı demek ahlaklı dürüst olacak ülkeyi sevecek, yeri geldi mi tüm işini bırakıp memleket kavgasına katılabilecek, bayrağın altına girip mücadele verecek. İş adamlığını biz böyle telakki ediyoruz. Vergisini veren, bayrağını seven, çalıp çırpmayan, dürüst insanlar iş adamıdırâ€� dedi.

KİMSE ONA İŞ ADAMI DEMESİN

â€œİş adamı önce temel atar sonradan da fabrikayı batırırâ€� diyen Kahraman, “Bu iş adamı değildirâ€� göndermesini yaptı. Kahraman; â€�Ha dersinki 'Adam ne yapsın kader.' Ancak bence kader değil. Onun kader olması için elinden gelen her şeyi yapacaksın, sonra kader deyip çıkacaksın işin içinden. Olmaz. Sen elinle her şeyi bitirmek için uğraş, fabrikayı da kapat, orda yüzlerce ortağı olan fabrikayı kapattır. Sonra bin bir arabaya gel. Böyle iş adamlığı olmuyor. Kimse de ona iş adamı demesin.â

3. Gentas ilk ceyrek konsolide olmayan bilancosunu 30 nisana, konsolide bilancosunu 10 mayisa kadar aciklayacak

4. Ben kutuya gitmek istiyorum Hacun Bey. Bakalım bilançodan ne çıkacak

5. Toplantıdan bir sonuç çıkmadı mı? Hiç haber düşmedi piyasaya?

6. Gentaş werzalit 200.000 m2 lik açık alanda, 20.000 m2 kapalı alanda masa tablaları, okul sıraları, yapı profilleri ve sandalye üretimi.

Gentaş genel metal aynı arazi üzerinde 25.000 m2 kapalı alanda rulo laminat üretimi

GENTAŞ BOLU LAMİNE LİF LEVHA ENTEGRE 200.000 m2 açık alanda kurulu 35.000 m2 kapalı alan içerisinde, Lif levha, HPL plaka laminat ve emprenyeli kağıt üretimleri

3 fabrikanın toplam açık alanı 400.000 m2, kapalı alanı ise 80.000 m2, 2017 toplam karı 35 lilyon tl civarı;

Gebzede 7200 m2 açık alan üzerine kurulu 2500 m2 kapalı alanda üretim yapan gentaş kimyanın 2017 karı ise, kendisinden 30 kat daha büyük olan 3 fabrikanın karından daha fazla malesef.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp sadece bilgi paylaşım amaçlıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Gentas ilk ceyrek konsolide olmayan bilancosunu 30 nisana, konsolide bilancosunu 10 mayisa kadar aciklayacak

Bir şirket ya konsolide bilanço açıklar ya da konsolide olmayan. İki farklı bilanço ve tarih olmaz. Gentaş konsolide bilanço açıkladığı için son tarih 10 Mayıs.

8. Bugün çok güçlü olmasada AL sinyali geldi gibi, bilanço tarihine kadar hergun aliciyim.

Sayfa 402/652 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •