Sayfa 402/932 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet abi SAHOL malesef stop oldu. Ama bu herkesin bildiği gibi sembolik bir stop, sistemin gücünü ölçebilmek için...

Gerçekte pozisyon alanlar kendi stop kriterlerini uygulamalılar...
    Bu sonuç beni şaşırtmadı. Bekliyordum...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu sonuç beni şaşırtmadı. Bekliyordum...
    Benim açımdan olumlu bir yorum. Her seçtiğimiz senet yükselse sistemin anlamı kalmıyor zaten...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Temel analiz Puanları 4-5-6 arasında olanlar iyi hisseler, fakat isteksiz olduğum kağıtlar...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Abi endeksin durumu malum, eksi kapattığımız günler senet bulmak çok zorlaşıyor. Ama sözümün arkasındayım. O gün gelecek. O gün ki, o kadar çok senet gelecek ve bizler analiz için süre sıkıntısı yaşayacağız inşallah...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi endeksin durumu malum, eksi kapattığımız günler senet bulmak çok zorlaşıyor. Ama sözümün arkasındayım. O gün gelecek. O gün ki, o kadar çok senet gelecek ve bizler analiz için süre sıkıntısı yaşayacağız inşallah...
    Hayırlısı bakalım, inşaallah...

Burayı takip eden arkadaşların çoğu listeyi incelemek için burayı ziyaret ediyorlar. Hazırlanan dosyaları indirenlerin sayısı çok az. Bilen biliyordur ama bilmeyenler de sormuyorlar. Mesela TF2, TOLGA2, IKH2 ve AFYON2 sekmelerine, ayrıca StochRSI ve BANT sistemlerine neden hiç senet gelmiyor sormuyorlar. Neden periyot tiplerinden seanslık sistemine hiç senet takılmıyor sormuyorlar...

Hayırlı pazarlar herkese...

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Temel analiz Puanları 4-5-6 arasında olanlar iyi hisseler, fakat isteksiz olduğum kağıtlar...
    Abi Temel Analiz Puanı en yüksek senetlerin tamamı olmuş, sadece IHEVA olmuş.

6 Puan ve üzeri yüzdesi= % 83,34

5 Puan ve altı yüzdesi= % 46,67

Bence burada Temel Analiz'in anlamı var... Sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum. Bu istatistiği zaman zaman yenilemekte fayda görüyorum...

Sayfa 402/932 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •