Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 402/459 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. benim merak ettiğim bedelli yapması değil..o da bu fiyatlardan yapamayacağını biliyor..spk onaylamaz..onaylasa da hisseyi kim alacak kendisinden başka..asıl şunu merak ediyorum..neden gayri menkul şirketi değilde anonim şirket..burdan bir şey amaçlaması lazım..amacı ne..

2. Anonim şirket in olumlu yanları daha fazla mı olur acaba

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. BU hisse hakkında bilgi sahibi bir arkadaş hisse nin gidişatı hakkında bilgi verirse sevinirim.

4. Tahminim fuzuli yere anonim şirket yapmazlar bir plan dahilinde sonraki günlerde açıklama gelir......

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hissenin bu günlerde, özellikle 0,667 geri alım fiyatı açıklandığından beri baskı ile 0,63 ve altında tutulduğunu düşünüyorum. Şuan 3 aracı kurum arasında al-sat ile devam ediyor. bazen uzun süre işlem dahi olmuyor tahtada. asıl oyuncu şeker yatırım gibi düşünüyorum. (Hisseyi uzun zamandır takip etmiyorum. Yeni başladım.) Şeker yatırım istemeden bir şey olmaz gibi geliyor bana. ama hissede uzun zamandır olanlar daha iyi bilirler. Şeker aynı kademeye al sat yapıyor ve kademeleri sürekli dolduruyor. Diğer iki oyuncu da sanırım iş ve ak yatırım. Ayrıca teknik olarak eskiden gelen TOBO, kısa yeni oluşmuş OBO var gibi. Tabi ben anlamam bu işlerden. Hangisi nasıl çalışır anyan arkadaşlar açıklar belki. Yazanı çizeni takip edeni de pek yok.

Anlamadığımı söylediğim bu kouyla ilgili yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Yanlış anlamayın.
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi - danışmanlığı hiç değildir. Sallama şeylerdir.

6.  Alıntı Originally Posted by teke42 Yazıyı Oku
    şirket sermayesini artırıyor...neden acaba..dışardaki üçkaatçilardan kredi sağlayamadığı,yatırımcılardan yani bizlerden bedava kredi sağlamak için mi..altı ay bir süre var..neticede bedelli sermayeyi artıracaklar..neden mrgyo nun dönüşmesini istediler..cevapları olan varsa yazsın..amaçları nedir...
    Net bir bilgim yok ama gayrimenkul yatırım ortaklılıklarınn zarar açıklama ile ilgili bi kural olması lazıç geçmişten oyle hatırlıyorum yani mrgyo zarar etmememsi gerekiyor ben buna bağlıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Rookie Yazıyı Oku
    Net bir bilgim yok ama gayrimenkul yatırım ortaklılıklarınn zarar açıklama ile ilgili bi kural olması lazıç geçmişten oyle hatırlıyorum yani mrgyo zarar etmememsi gerekiyor ben buna bağlıyorum
    teşekkürler rookie açıklaman için..ben sorumun cevabını öğrendim..şirket bu işten karlı çıkacakmış falan filan..merak eden mrgyo sitesinden öğrenebilir..borsa %2 yükseldi bu kat yükselmeyi boşver birde düştü..spk bu duruma ne der acaba..böyle karaktersiz mrgyo sahibi olur mu..hissesi bir senedir ağlıyor..sahibinin umurunda değil..bu kadın bir de turizmin başkanı..mrgyo yu 67 den alırmış..yapılan bu alçaklığı hangi yatırımcı kabul eder..sen millete seneler önce1400 den sat..sonrada kaadı satandan alırım ama 67 de..senedin zaten 62 de..resmen hüsran..böyle adi bir kaat..resmen ********lik..dolandırıcılık..bunu yapan türkiyenin turizmini kontrol ediyor..ülke ne hallere düşer böylelerinin elinde..patron olsa önce ayıbını düzeltir..ben bu kaada yatırım yapana acıyorum..patron düşüş anında kaadının arkasında durmadı..spk da aynı ayıpta rol aldı..borsa çıkış anında da yok..kaat içler acısı..spk yükselişte hemen kelle uzatır..merak ediyorum bu kadının hesaplarını inceliyor mu..yoksa görmezden mi geliyor..bize çektirenlerinde aynı sıkıntıları çekmesini isterim..aynı gemideyiz..dolandırıcılık yapmaya gerek yok..mert olun..şirket yönetiyorsunuz.hep zarar..o kadar da işler yolundayken..bir de ülke kötü olsa topu dikersiniz..ey spk...martıların hesaplarını iyi incele..iyi takip et..soyguncu şebeke bunlar..

8. Ayrılma fiyatı konusu da daha iyi bir araştırma yapmak lazım bence, sizlerde bir araştırın, google de yaptıgım aramalarda ayrılma fiyatı belirleme şartlarında 30 günlük süre ve 6 aylık sğre var vöyle bir dönüşümde spk 30 günlük ortalama ile 6 aylık ortalama arasından en yüksek olanı demiş eğer bulursam atarım.. Böyle bir durum olursa ayrılma fiyatı yukarıya doğru değişebilir. Tabi bu adamlar her şeyi kılıfına uyduruyorlar. Örnekk martı bedellsi asamaşra 1 lira nominal altında bedelliye onay verdiler geçen yıl 80 küsürlerden bedelli yaptı şirket spk yapamassın demedi. Somuç olarak sabır varsa yılda bir bir vırguna denk gelirsek ne ala

Sayfa 402/459 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •