Sayfa 402/1000 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Anadolu Ajansı:

Londra merkezli finansal kuruluşlar, Türk lirasına saldırıyor

Türk lirasının değer kaybetmesine oynayan Londra merkezli kuruluşlar, TL ile hızlı ve yüksek miktarda döviz aldılar

Bu atakları Maliye Bakanı Albayrak'ın yatırımcı toplantılarına denk getirdiler

dış güçler iş başında
    Umarım biz eurobond ihraç ettiğimizde de eurobondlarımıza bu şevk ve azimle saldırırlar(talep ederler). Bizde bu sayede düşük maliyetle borçlanırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by vaga Yazıyı Oku
    insanlar külçe altın yapıp beline dolamış

Ailecek kullanıyoruz ev almadık bunu aldık kendimize bağlandık çok memnunuz hep birlikte geziyoruz

i** V** | 5 Nisan 2020

https://www.trendyol.com/maygold/100...chantId=105051
    Valla benim bir dükkan vardı.Komşu kiracısından bıktı satılığa çıkardı.Aylardır satamıyordu.Bir amca yurtdışındaki oğlu için emlak topluyormuş dükkanın olduğu yerde.O amca oğlu adına almış.Sordum parayı ne yapacaksın diye .Külçe altın almış köyde evi varmış duvarın içine gömecekmiş.Şaka değil adam yaptı bunu)))))))))

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Faiz artış işide pek kolay görünmüyor.
    Bütün dünya tepetaklak faiz indirirken hatta eksi faiz uygulayan ülkeler varken büyük bir faiz artışıda kolay değil.
    Venezuela loading diye düşünüyorum o yüzden))))))))

4. faiz artışı tam şuan işe yaramayabilir çünkü dünyada finans piyasasında dolanan paranın dolar talebi ilk önce belirsizlikten , ikinci olarakta nakitte kalmak ve hızlı pozisyon değiştirebilmek maksatlı.Tam bu arada faiz artırımını görenlerin sanki dünyada ve tr de herşey normalmış gibi zıplayıp geleceklerini zannetmiyorum. Gelseler bile ciğer söken bir faiz isterler bu cds oranıyla.Ayrıca imf den filan güvence vermezseniz , hiçbir kurala da riayet etmeyen bir ekonomi yönetimine anca tefeciler ilgi gösterir. Durum 2018 eylülünden daha karanlık ve kritik.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla benim bir dükkan vardı.Komşu kiracısından bıktı satılığa çıkardı.Aylardır satamıyordu.Bir amca yurtdışındaki oğlu için emlak topluyormuş dükkanın olduğu yerde.O amca oğlu adına almış.Sordum parayı ne yapacaksın diye .Külçe altın almış köyde evi varmış duvarın içine gömecekmiş.Şaka değil adam yaptı bunu)))))))))
    Biraz daha detay verebilir misiniz zahmet olmazsa ? Bu amca kim , köy neresi

6. Külçe altını nereden aldı peki .

650 kilo altını bir binaya gömen kuyumcuda var bugünlerde o nasıl oluyor niye tutmamış altında acaba .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yani doların yüklemesi için hiçbir neden yoktu, Londralılar saldırdığı için yükseliyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bilmediğimiz bir yerlerde ,bilmediğimiz konularda taviz vermek zorunda kalacağız yine.
    Ama eski gibi değil galiba artık daha ciddi konularda taviz vermemizi istiyorlar.

Sayfa 402/1000 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •