Valla benim bir dükkan vardı.Komşu kiracısından bıktı satılığa çıkardı.Aylardır satamıyordu.Bir amca yurtdışındaki oğlu için emlak topluyormuş dükkanın olduğu yerde.O amca oğlu adına almış.Sordum parayı ne yapacaksın diye .Külçe altın almış köyde evi varmış duvarın içine gömecekmiş.Şaka değil adam yaptı bunu)))))))))
faiz artışı tam şuan işe yaramayabilir çünkü dünyada finans piyasasında dolanan paranın dolar talebi ilk önce belirsizlikten , ikinci olarakta nakitte kalmak ve hızlı pozisyon değiştirebilmek maksatlı.Tam bu arada faiz artırımını görenlerin sanki dünyada ve tr de herşey normalmış gibi zıplayıp geleceklerini zannetmiyorum. Gelseler bile ciğer söken bir faiz isterler bu cds oranıyla.Ayrıca imf den filan güvence vermezseniz , hiçbir kurala da riayet etmeyen bir ekonomi yönetimine anca tefeciler ilgi gösterir. Durum 2018 eylülünden daha karanlık ve kritik.
Külçe altını nereden aldı peki .
650 kilo altını bir binaya gömen kuyumcuda var bugünlerde o nasıl oluyor niye tutmamış altında acaba .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani doların yüklemesi için hiçbir neden yoktu, Londralılar saldırdığı için yükseliyor.
Bilmediğimiz bir yerlerde ,bilmediğimiz konularda taviz vermek zorunda kalacağız yine.
Ama eski gibi değil galiba artık daha ciddi konularda taviz vermemizi istiyorlar.
Yer İmleri