Sayfa 402/1004 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

çıkacak gaza selam veriyolar

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Dün de ben başladım almaya. Gedzacılar bu ara pkart'a da teveccüh gösteriyor.

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hoşgeldin. ben çağıracaktım seni ama benden hızlı davranan olmuş.

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Pkart vira bismillah dedim

12.66-12.59 arası ufak bir portföy ayırdim
    hayırlı olsun,oradada ortak olduk demekki.

Biri satar biri alır. Dün belki de ben onların sattıklarından bir kısmını aldım...

Bugün tahta düzenini bozmamak için tek lot işlem yapmadan sadece izliyorum...

Dün almayı planladığım tüm miktarı alarak tamamlamıştım. Üstelik 18 altına düşmesin diye biraz fazlaca aldım...

Gerçi 18 'i tahtanın sahibi zaten tutuyormuş...

Bizimkisi "safımız belli olsun" babından oldu sadece...

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Bugün gedza uzun süreli maratoncu iki yatırımcısınıda , (40/50 bin lot civarı her ikiside). kazanarak, maratona veda ettirdi...
    Umarım yolları açık olur..
    Bu noktadan sonra satanlar tahtaya dönemeyebilir.
    Saygılar bol kazançlar

craps, pawnstar, svilengrad

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5. Eyvallah sn. kuluçka
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    hoşgeldin. ben çağıracaktım seni ama benden hızlı davranan olmuş.
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Antalya'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için yerli drone savar üreten firma, Türk mühendislerin tasarımıyla İHA ve drone tehditlerine karşı "KALKA" adı verilen yerli mobil "erken uyarı hava savunma sistemi" geliştirdi.

https://www.takvim.com.tr/galeri/eko...adar-algiliyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir müjde için Cumartesi gününü işaret etmesi büyük heyecan yaratırken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Dönmez, Fatih sondaj gemisinin görüntüsünü ’müjdeler olsun’ etiketi ile paylaşarak, "Kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı.

https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...-kazdik-bulduk

Son dakika haberi... Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Başkan Erdoğan'ın davetlisi üzerine Türkiye ziyareti öncesi konuştu. Zelenskiy, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dünyanın en güçlü ordularından biri olduğunu ifade ederek,"Bölgede Türkiye olmadan hiçbir şey olmaz"dedi. Türkiye ile Ukrayna arasındaki güçlü stratejik ortaklık ilişkilerini değerlendiren Zelenskiy, “Bugünün karmaşık ve çelişkili dünyasında, iki ülke haklarının bir arada olması kesinlikle anlaşılır. Biz sadece komşu değiliz. Dünyaya birlikte her milletin sesinin tam anlamıyla duyulması gerektiğini söylüyoruz. Bu ve çok daha fazlası bizi birleştiriyor†dedi.

https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...cbir-sey-olmaz

Sayfa 402/1004 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •