Sayfa 402/1002 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Pekerin 9. filmi çıkmış sinemalarda ☺️
    Kasetler çıktıkça durum,
    George Orwell bu sözü sanki ülkem için yazmış.

"Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu.”

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
    DOW grafiği, kırmızı çizgi aşağı yönde kırıldığında borsalar paraşüt dolar füze

3. Tuz kokmuş ....
    Bütün çekilen sıkıntılar , fakirlik , dünyada aşağılanma hepsinin nedeni ahlaksızlık .

20 yıldır ülke de gülmeyi espri yapmayı unuttu akrabalar , çocukluk arkadaşları parti yüzünden düşman oldu sürekli gerginlik, sürekli gerginlik, karşılığında soy soğana çevir .

Tabii yukaridakiler Afrika ülkesi Çad için yanlış anlaşılma olmasın Çad a benzememek lazım geldiği için söyledim.

4.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    DOW grafiği, kırmızı çizgi aşağı yönde kırıldığında borsalar paraşüt dolar füze
    Yılın ikinci yarısında , asgari ücreti 300 dolarlara doğru çekerler. Kabaca 2825/300 ~ 9,40. Hala hükümetin Türk Lira sının emsallerine göre pozitif ayrışmasını istediğini düşünen var mı?

5. ulen bu adamlardan çok tırstım adamlar pekeri bile dolandırmışlar
    secimlerde beleş dagıttıkları kahveyide beleşe getirmişler
    pekerden almışlar kahveyi parasını da ödemişler
    adamlar mafya ya bile haraç kesmişler

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ulen bu adamlardan çok tırstım adamlar pekeri bile dolandırmışlar
    secimlerde beleş dagıttıkları kahveyide beleşe getirmişler
    pekerden almışlar kahveyi parasını da ödemişler
    adamlar mafya ya bile haraç kesmişler
    Günaydın.!!
    Mafyada kim???
    Bu adamlar camilerde cemaatin milyarlarca Eurosunu dolandırdı.!!

https://www.google.com/amp/s/www.hab...866808-haberi/
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
    Peker videoları yayınladıkça gerçekler gün yüzüne çıkıyor,bu şahıs mafyanın gelişmiş versiyonu sayılır,yani okumuş,eğitim almış kişi...Zamanında açıklamaları geçiştirenler şimdi acaba ne yapacak ?...Sadece şu dikkatimi çekti,bu adamın kim konuşmasına müsade ediyor ?.Tabiki şuda var iktidar Süleymen Şah türbesini koruyamadı İŞİD'den kaçırdı,Dışarıya kaçanların hiç biri iade edilmedi Pekerimi buraya getirtecek.Ecevit ve ona benzerleri olsaydı çokları şu an ülkemizde olur yargılanırdı,ama onlar masum insanları yargılıyor eften,püften suçlamalarlan,şimdi olaylar hat safhaya çıktı...Bu durumları gördükçe ülkemin adına üzülüyorum.

Seyrediyorum seyrediyorum,artık yoruma hacet yok nani bitmiş.Üstüne konuşmaya değmez.Kim derdi ki bir mafya babası koca ülkeye doğruluk dersi verecek 20 yıllık sistemin üstünü çizecek.Hayırlısı artık, umarım imamoğlu devrinde adam gibi bir sistem kurulur.Bu akp üstüne konuşmaya falan gerek yok,sonları artık zaman meselesi,ortada acabalık bir durum kalmamış.

Sayfa 402/1002 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •