Sayfa 402/416 İlkİlk ... 302352392400401402403404412 ... SonSon
Arama sonucu : 3321 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Hayırlı cumalar.

2. Gümüş ilk hedefe geldi sayılır.

3. Altın gümüş rasyosu.

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı geceler...

Bir süre önce rahatsızlığımdan dolayı piyasalarla fazla ilgilenememiştim. Şimdi de çok iyi olmasam da yine eskiye göre çok iyiyim...

Piyasalara ara sıra bakabiliyorum...

Bir süredir piyasaları yorumlayamadığım için kısa bir durum tespiti yapmak istedim...

İnşaAllah işinize yarar...

XU100...

Artık dip oluşumu neredeyse tamamlanmış oldu. Dip bitti ama bence henüz gerçek yukarı trend henüz başlamadı diyebiliriz...

Bunun için yaklaşık 5-6 hafta kadar bir zamana ihtiyaç var...

Öyle görünüyor ki, 2 seçenek var:

- Birçoklarının da gördüğü ve beklediği için Çanak tamamlanmış olacak. Akâbinde ise Kulp beklenecektir...

- Yine birçoklarını endişeye düşürecek 2 'li Tepe ihtimali de gündeme gelecek...

İlki nispeten daha olumlu olacakken, diğeri bayağı bir sıkıntı oluşturabilir...!!!

Ortak yönleri ise her 2 durumda da bir düşüş yaşanacağı olasılığının gerçekleşecek olmasıdır...

Ben bu her 2 durumun dışında kendi bakış açım ile baktığımda ise;

- 5-6 haftalık bir düzeltmeden sonra yeni zirvelere yol alacağız...

XAUUSD...

Artık bir süreliğine yukarı trendini sona erdirip, yeniden güç toplayana kadar bir süre aşağılara süzüleceğini görüyorum...

Genelde gördüğüm kadarı ile bir çok yatırımcı altın yatırımlarından vazgeçemiyorlar. Bazıları da üstüne ekleme yapıyor veya henüz altın yatırımı yapmayanlar da daha yeni yeni giriş yapmaya başladılar...

Ben elimde çok fazla olmasa da tüm altın yatırımlarımı (fiziki olanlar hâriç) elden çıkarttığım gibi, yakın çevremde herkesin de altından borsaya dönüş yapmalarında etkim olmuştur...

Ben her zaman genelin dışında, farklı bakış açıları ile olaya bakarım. O nedenle bu tamamen benim kendi şahsi düşüncemdir. Herkes kendi kararını kendisi verecektir. Ben Teknik olarak gördüklerimi söylüyorum. Eğer düşüncelerimizi paylaşmaz isek; bu sayfanın bir amacı kalmaz...!!!

Kısaca:

- Altın artık daha fazla yükselemez. Şimdilik bir süreliğine zirvesini tamamladı...

- Dağıtma süreci başladı ve dağıtıyorlar...

- Devamında düşüş süreci başlayacaktır...

Düşüş başlayana kadar kimse bunu göremeyebilir ama düşüş başladığında etkisini fazlasıyla hissedeceklerdir...!!!

Yukarıda yazdıklarım gerçekleştiğinde, yine yeni durumlar oluşmaya başlayınca yorumlarımı güncellerim...

Şimdilik ben piyasalara bu şekilde bakıyorum. Komple borsa yatırımına geçtim ve fırsat buldukça da işlem yapmaya gayret ediyorum. Eskisi gibi olmasa da yine de işlem yapabilmek güzel oluyor...

Sorularınız olursa, fırsat buldukça her zamanki gibi cevaplamaya çalışırım...

Şimdilik benden bu kadar...

Sayfa 402/416 İlkİlk ... 302352392400401402403404412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •