Hem lisans eğitimim, hem mesleğim hem sahıp oldugum yetkılıklerın burdakı ıddea edıyorum herkesten fazladır. ama ısptalamam / ıspatlayamam/ ıspatlamam
SenDE BU sorumA cevap ver ; RTALBIN 2020 61 MILYON KAR -2021 ( BEKLENTI 150 DIYELIM ) - TAHSISLIDIEN GELEN 47 MILYON- GMK SATISINDAN GELEN 14 MILYON TOPLA272 MILYON YAPAR - HADI 53 MILYONUNU SERMAYE TAVANI ORANINDA BEDELSIZ ARTIRDI 100 MILYON SERMAYE OLDU- GERIYE KALAN 220 MILYON CASH PARA NE OLACAK ? BUNU SOYLE ? TEMETTU ? YENIDEN SERMAYE ARTIRIMI ? NEDEN SERMAYE ARTIRSINKI FINANSAL BIR İŞ YAPMIYORKI ? SEN SÖYE NE OLACAK BU CASH ??
simdi oncelikli soyle bakalim yil sonu kar tahminin de hem fikir oldukmu ? 150'de
ben cunku her acidan bakiyorum 9 aylik rtalb kari 100 gibi geliyor
bir de geliyormusun genel kurula ona da cevap verirsen sorunu cevaplayacagim [emoji846]
"yatırım tavsiyesi değildir"
genel kurula gelemem özel nedenlerımden oturu, ama senınde gıtmeyecegıne adım gıbı emınım.. ılaveten 6 aylık dmo teslımlerınden daha fazla son 3 ayda teslım yaptıgı ıcın bence yıl sonu degılde 9 aylıkda bıle 150 mılyon kar gelebılır.. Ben yıl sonu 150 derken oldukça ıskontolu yazdım. şimdi sen sorumlarıma cevap ver
Yer İmleri