Teşekkür ederim sevgili dostum bir an korktum. ☺☺ Ama dediklerinizde yüzde yüz haklısın aynen devam sn.izci
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahat olun arkadaslar, korkacak bir sey yok... 0.8xlerde debelenmisiz biz buralari ruya gibi... Bu arada evladiyelik olanlari bile sattigim icin yorum yapmayi etik bulmuyorum, kendi adima... Yoksa keyif ve heyecanla izliyorum sizi...Bol kazanclar, selamlar, saygilar...
Not:Bu sozumden sakin ha ki alinmayasiniz Ustadim. Bir donem sizinkisi kamu goreviydi adeta. Simdi ise ihtiyac yok... Sayin Izci basta olmak uzere bir cok dost sirtlamis goturuyor topigi...
Sn. Axaray ,
Ben başkası adına konuşmaktan oldum olası kaçınmışımdır. Kimin neyi bilip, neyi bilmediğini bilmek iddiasına da girmem.
Ben rakamlarla şu andaki fiyatının dibe ve zirveye olan uzaklığını göstermeye çalıştım. Hissenin ucuzluğu veya pahalılığı konusunda tek bir yorum yapmadım.
Hele , "pahalıysa almazsınız " öğüdünüz paha biçilmezdi ! Teşekkürler.
Sordum kendime
Sappho, dedim,
elinden ne vermek gelir
her şeyi olan
Aphrodite gibi birine?
Bu şiiri belki bilmiyorsundur.
Ne demek üstad ne alınması o zamanlar geride kaldı. Sn.izci gayet başarılı zannımca sinerji çok güzel diğer arkadaşların da hakkını yemeyelim. Hepsinin yeri ayrı biraz dinlenelim üstad yoruldum yıllarca siz de hakeza. su akar yolunu bulur olacakları kimse engelleyemez bu saatten sonra inşallah. Silverline hak ettiği yere gelecek az kaldı. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakma kırmak için yazmadım özür dilerim eğer sorun varsa; ancak bazı hisselerde baştan tavır konulmazsa sayfada ki yorumlar akıl almaz olabiliyor
Not: konu hakkında egegub sayfasında emirefe yorumlarına bakılabilir
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Gidişimiz kaplumbağa modunda da olsa 2018 içinde 5 lirayı göreceğiz diye düşüyorum.
Yer İmleri