Bence ulaş fırlayacak oku çok gerDi füze rampaya yanaştı frd ikkat dikkat
Bence ulaş fırlayacak oku çok gerDi füze rampaya yanaştı frd ikkat dikkat
IBC tahtanın içine ediyor. Ne aldığı belli ne sattığı. Burda sana ekmek yok! Çektir git!
Ulan madem grafik bilgin yok ders verecek durumun yok dürüt me orandan burandan
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye göre 0 .50 olacak yazin aydınlatın vatandaşı seni bilmem ama diğer sahtekar tahta yapıcı mi acaba diye düşünmüyor degilim.. Bu uslupla big yazardı birde.. asıl onun üslubunu begenmiyorum sizde ona çanak tutmayin ozaman kagit 1.32 yi görüyor o zaman piyasa da yok yazmaz 3 kademe düşünce ortaya çıkıyor şarlatan
Yha gercekten yildirip sökülün diyorlar. 1.1xx lardan topluyorum uygun fiyattan açıkladığı 9 aylik kârdan çatıymış tadilatmis harcaması yok. Kağıdı taşımayan niye yazar ki anlamış değilim birde vatandaşa adres gosteriliyor snkrn diye. Almış snkrn gitsen verecek kucağına
lan takoz
emin ol burada çoğu kişiden daha fazla teknik bilgim var. kimseye eğitim verecek zamanım yok. artı olarak haddim değil kimseye eğitim vermekle uğraşamam. sen git orada burada paylaşılan şeylerle uğraş. gerizekalımısın? küçükken kafana bişey mi düştü? anlayamıyormusun. kafan mı kıt?
300 lira olacakmış ulaş heh tamam mı?
doğal seleksiyon bu olsa gerek. senin gibileri olmalı ki bu çark dönsün. üslubunu bozarsan bende bozarım. bir daha konuşurken kelimelerine dikkat et.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Aynen iade takozun uslubun yoksa niye yazıyorsun elinde git sende diğer herif gibi snkron al ibiş. Sana sahtekar da denilmedi yani çanakcı
Ulan almayı da düşünmüyorsan bu fiyatlardan niye yaziyon dediğin fiyata gelirse ben demiş tim diye o zaman çık yaz
Yer İmleri