Hadi bizi gectim, 79 gorduk satmadik, kotu bilanco ardindan 73'ten satim imkani verdi, az bir sey kakaladik. Yani ne yaptiysak kendimiz bilerek, hakederek yaptik. Daha beklentisi var, 4 sene sonra belki kureselde ilk 5 e giremese de, o hedef icin gerekli cironun yarisini bile yakalasa, o fiyatin cok uzerine cikar dedik, kaldik. Riskimizi aldik.
Peki, senin kagidini, iki gunde 50'den 60'a cikarip iki haftada yari fiyatina cekerlerken, herhalde iyi bilanco gelecek ki 60'a cikariyorlar diye dalan adami boyle bogazindan ekmegi yutkunamaz hale getirirlerken, cocugu, nen var baba derken dusuk suratini saklayamazken, iciniz ciz etmiyor mu. 6 ay once yil sonu cirosunu cok iyi bekliyoruz diye yazabiliyorsan, demek ki elinde bir seyler var, cok rahat bir sekilde spek'in hareketlerine engel olabilecekken, sessiz kaliyorsan, dolayli olarak onlarin sucuna ortak oluyor olmuyor musun?
Insallah direk ortak degilsinizdir, yoksa kime ne anlatiyoruz
Yatirim tavsiyesi degildir.
ABD BAŞKANI JOE BİDEN, TEKNOLOJİ DEVLERİ, BÜYÜK BANKALAR VE ENERJİ ŞİRKETLERİ İLE SİBER GÜVENLİK ZİRVESİ DÜZENLEYECEK
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ra...yecek/2068338/
sadece amazon apple teknoli şirketleri değilmiş. büyük bankalar ve enerji şirketleri de var toplatıda..
neyse eski defterleri kapatalım..
papaz aynı pilavı tekrar yer mi bilemem.. 35.36 dan tekrar malıyetlendim ancak 35.18 altı kapanışta mutlak stop kaydı ile...
formdaki üyelerin bir çoğu uzun vadeli yatırımcı oldukları için yanlış kararlar alınmasına sebebiyet vermemek için kısa bır teknik yorum yapıp mesajlarıma son vereceğim...haftalıklarda 35.18 yeni dibi.. kırılması yeni destekleri aktıf hale getirebilir..44.40 ve üzeri güvenli bölge.. bu aralıkta bir süre yaylanma yapabilir.
iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
SPK den minimum 1 ay maksimum 3 ay brüt takas cezası bekliyorum bugün..
Yer İmleri