Sayfa 403/1002 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Karşilastirma ölcutunun %70'i MSCI ACWI.
    Fon borsalarin yukselisinden hic faydalanamadi.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hocam fonu "almadan" önce kap adresindeki irtibat kurulacak kişiler sekmesindeki kişiye "Kardeş ben bu fonu alıyorum da ne kadar süre tutmalıyım,hedefiniz ne"yazdınız mı?Ben yazdım aldığım cevap 1 yıl ve üzeri tutarsanız mevduatın 2 katı getiri hedefliyoruz oldu.Bende fonu "almadan"önce 1 yıllık geçmişine baktım ıpb %66 getirmiş ppf ler 15-16 getirmiş eee adam dediğini yapmış mı yapmış.
    He 1 yıl sonra mevduatın 2 katı getirisini elde edemez o zaman söylenmekte haklısınız ona lafım yok.
    Bu arada pegasusu sadece örnek olarak söyledim genel turizm hisselerini kastetmiştim. turizm hisseleri dip yapmışken alınmayıp %40-50 prim yapınca ve ingilteredeki vakalar 5 binden 32 bine çıkınca alınılması doğru değil bence he bu benim işim değil diyebilirsiniz tabi o zaman fon yöneticisine güvenip 1 yıl elinizde tutacaksınız ve mevduatın 2 katı getiriyi alacaksınız he yok güvenmiyorum ben bu adama diyosanız fonu almama hakkınız var tabi kimse zorla alış yazdırmıyor.

4. 1 takvim yılı içinde karşılaştırma ölçütünün altında kalan fonların yönetim ücretinden o oranda düşüm yapılmalı.
    Karşılaştırma ölçütünü geçerse yönetim ücretine zam yapmasakta olur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Karşilastirma ölcutunun %70'i MSCI ACWI.
    Fon borsalarin yukselisinden hic faydalanamadi.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maalesef öyle. Ama fon çıktığından beri 5 yıldır hem karşılaştırma kriterinden, hem de enflasyondan oldukça yüksek kazandırmış. Bir süre önce ben kendimce oldukça yüksek hacimli almıştım, fena zarara denk geldik, umarım eski başarılarını tekrarlar. Başka bazı arkadaşlar da şikayet yazıları yazınca belki moral olur diye paylaştım, ben uzun vade -1 yıl üzeri- tutmayı düşünüyorum, kısmet artık...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by mtdrk10 Yazıyı Oku
    Hocam fonu "almadan" önce kap adresindeki irtibat kurulacak kişiler sekmesindeki kişiye "Kardeş ben bu fonu alıyorum da ne kadar süre tutmalıyım,hedefiniz ne"yazdınız mı?Ben yazdım aldığım cevap 1 yıl ve üzeri tutarsanız mevduatın 2 katı getiri hedefliyoruz oldu.Bende fonu "almadan"önce 1 yıllık geçmişine baktım ıpb %66 getirmiş ppf ler 15-16 getirmiş eee adam dediğini yapmış mı yapmış.
    He 1 yıl sonra mevduatın 2 katı getirisini elde edemez o zaman söylenmekte haklısınız ona lafım yok.
    Bu arada pegasusu sadece örnek olarak söyledim genel turizm hisselerini kastetmiştim. turizm hisseleri dip yapmışken alınmayıp %40-50 prim yapınca ve ingilteredeki vakalar 5 binden 32 bine çıkınca alınılması doğru değil bence he bu benim işim değil diyebilirsiniz tabi o zaman fon yöneticisine güvenip 1 yıl elinizde tutacaksınız ve mevduatın 2 katı getiriyi alacaksınız he yok güvenmiyorum ben bu adama diyosanız fonu almama hakkınız var tabi kimse zorla alış yazdırmıyor.
    Madem bana cevap veriyorsun keşke alıntalasaydın mesajımı, bir de okuyup tam olarak anlasaydın.2 kere yazdım ama yine anlamamış gözüküyorsun. Belli ki canın öyle istemiş, bir şeyler birikmiş; anlamak istediğin gibi anlamışsın,önemli değil.Söylediğin şeyler genel olarak doğru ama , ben zaten yazdığın her şeyi dibine kadar biliyorum.Risklerim de kontrol altında hiçbir sorun yok.IPB'yi de gayet iyi tanıyorum.Onu da doğru zamanda aldım zaten.Mesajın ana fikrinin senin anladığın ve anlattıkların ile alakası yok.Kendince bir ders vermeye çalışmıssın, faydalanan olur muhakkak.

7.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Madem bana cevap veriyorsun keşke alıntalasaydın mesajımı, bir de okuyup tam olarak anlasaydın.2 kere yazdım ama yine anlamamış gözüküyorsun. Belli ki canın öyle istemiş, bir şeyler birikmiş; anlamak istediğin gibi anlamışsın,önemli değil.Söylediğin şeyler genel olarak doğru ama , ben zaten yazdığın her şeyi dibine kadar biliyorum.Risklerim de kontrol altında hiçbir sorun yok.IPB'yi de gayet iyi tanıyorum.Onu da doğru zamanda aldım zaten.Mesajın ana fikrinin senin anladığın ve anlattıkların ile alakası yok.Kendince bir ders vermeye çalışmıssın, faydalanan olur muhakkak.
    Hocam fona bela okuyan sen misin?Cevabım size değildi...

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kardeş ipb mağduru biri olarak söyleyim ben fonun geçmişine bakarak alırım her zaman. benim stratejimde fon mutlaka aylık kazandırmalı. bundan önceki 5 yılda fonun 1,5 aydan daha fazla bir düşüş veya yatay periyodu olmuşmu? hayır en fazla 1,5 ay. ben de 1,5 ay önce aldım o zamandan beri yerimizde sayıyoruz. o zaman 2 ay bekle diyceksin ama bu performansla ay sonunda kazandıracağına gerçekten inanıyormusun? 1 haftadır borsa düşerken düşüyor anladık, borsa yükselirken de düşüyor sen ne yapıyorsun demezlermi? pegasus kağıdı gibi fonda da uygun dip beklenmeli muhabbeti yapmışsın değişken fon bu pegsusu çıkarıp başka kağıt alacak o zaman değişken fonda dip beklenmez, o fon yöneticisinin işi. hisse fonu alsak anlarım dediğini.
    Mesajım bu arkadaşaydı...Neyse çok uzadı konu.Para kaybeden fona alış emri giren de sizin parmaklarınız kazandıran fona da...
    Hepimize bol ve stressiz kazançlar...

Sayfa 403/1002 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •