Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Enflasyon diyorsun, dunyanin problemi diyor, her yer ayni.

CHP gelseydi de ayni zamlari yapacakti diyor.

Bir daha bunlara oy verirmisin diyorsun, asla diyor, kimseye vermem.

22 sene oy verip bu millete olmadik her turlu kotulugu yap, sonra nadim ol, geldigi nokta bu.

Bunlara bosu bosuna acimayin.

Bunlar duzelmez.

2. Bari depremi kılıf olarak ve duygu sömürüsü olarak kullanmasınlar...

Para lazım desinler açık açık...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantıda, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik atılması planlanan adımların görüşüldüğü belirtildi.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...sladi-42337303

1 ekimden itibaren sanayi ve ticarethane elektrik fiyatları %20 zamlandi.konuta yok .

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ben ne olması gerektiğini yazmadım

Ne olacağını yazdım

Öylede oldu diyorum.

Reis’i tanıdık 20 yıldır
    sizin algınız bozulmuş, ne olması gereği başka yok chp halka boşa ümit veriyor değerlendirmesi başka şey

sonucu belli bile olsa chp.nin bu başvuruyu yapmasını beklerim, milletin elinden karıları alsalar zaten olacaktı mı diyecekler..?

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin algınız bozulmuş, ne olması gereği başka yok chp halka boşa ümit veriyor değerlendirmesi başka şey

sonucu belli bile olsa chp.nin bu başvuruyu yapmasını beklerim, milletin elinden karıları alsalar zaten olacaktı mı diyecekler..?
    Nitekim 1960 ihtilali oncesi bunu da yapmislardi.

Secilmis tum vekillere agir ceza reisi yetkisi vermislerdi.

Ikide bir cikip Menderesi neden astilar demeyi biliyor, ama nedenlerinden haberi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Nitekim 1960 ihtilali oncesi bunu da yapmislardi.

Secilmis tum vekillere agir ceza reisi yetkisi vermislerdi.

Ikide bir cikip Menderesi neden astilar demeyi biliyor, ama nedenlerinden haberi yok.
    önce de yazdım daha kötü gideceğini bilsem de 20 yıl aynı iktidarı görevde tutmam diye
    adam kalkmış hukuki bir başvuru için chp boşuna halka ümit verdi diyor, hay senin hukuk anlayışına

ev sahibi gelse benim çocuk depremde enkaz altında, kirayı bir daha öde dese olur mu öyle saçmalık der
    sonuçta bazı şeyler illa daha iyi olacak diye yapılmaz sonucunu bilirsin ama tepkiyi yine ortaya koyarsın..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    önce de yazdım daha kötü gideceğini bilsem de 20 yıl aynı iktidarı görevde tutmam diye
    adam kalkmış hukuki bir başvuru için chp boşuna halka ümit verdi diyor, hay senin hukuk anlayışına
    Boşuna ümit verdi tabi

Bu %80 chp’ye güvenmedi mi ?

Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •