Sayfa 404/985 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. şimdi arkadaşlar borsacı yerine koyun kendinizi satarmısınız hürriyeti satıgınız malı yagrın almak zorundasınız bu fiyatan satılmaz çagrı fiyatı hissenin şuandaki taban fiyatı alırmısınız neden almiyim işim borsa bana hikayesi olan bir kagat lagzim o zaman sorun ney sadece laf kalabalıgı ha çıkmaya bilir oma fazla düşme şansıda yok çünkü kagattaki fon ve yabancı yok denecek kadar az ya yeni sahibi o da bir sorun ya onlar toplarsa kagıta dogan satmadıgı sürece ve satmaması lagzım centilmenlik açısından o zaman sorun sace kendimiz

2. Beklentiler alınır gerçekler satılır denir tam tersini düşünüyorum hürriyet için.

3. Sn arkadaşlar. Ben hurgz in kaymağını yemeden ortalama 1.25 gibi bir fiyattan sattım. çünkü yıllardır süründürdü.
    Dünden beri çok yazildi çok çizildi bunları okudum ancak kafa karışıklığından öteye gitmedi. Sizin adına mali olmayan biri olarak düşünüyorum. Cuma gününden bugune kadar degisen ne oldu? Hurgz a verilen para mı? Veya bilinmeyen bir durum mu ortaya çıktı satılması gibi? Satışı iki hafta once çıkmıştı zaten. Borsada beklenti alınır gerçekleşince satılır gibi.
    Bundan sonra ne olur? Bana göre spkltr un keyfine kalmış. Tavan tavan oda götürebilir taban tabanda. Sahibin degismesinden dolayı gazete çalışanlarında toplu istifalar olabilir. Hurgz bir kagit parcasindan öteye geçemez . Ben hurgz okuyan birisi olarak bundan sonra bu gazetenin kağıdı ile ayakkabimi dâhi silmem. Okumam satın almam. Bu gazetede sabah, star veya vatan gazatesi gibi unutulur gider. Satışları azalır.
    Kısaca herşey olabilir. Hisse 0.80 nede düşebilir 4.80 nede. Bu nedenle herkes kendi kararini kendisi versin.

4.  Alıntı Originally Posted by kintos Yazıyı Oku
    Beklentiler alınır gerçekler satılır denir tam tersini düşünüyorum hürriyet için.
    katılıyorum size yanlız borsacı gozuyle anlatmaya çalıştım nacizane olur olmaz zaman gosterir

5.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    katılıyorum size yanlız borsacı gozuyle anlatmaya çalıştım nacizane olur olmaz zaman gosterir
    Şimdi dohol de rahatladı hürriyette rahatladı doğan gazetede rahatladı, bir ihtimalde kottan çıkarırlar en son hürriyeti olur biter.

6. Bu hisse düşecek demek için ya geri zekalı ya da kasıtlı bir düşünce sahibi olmak gerekli. P.tesi düşecek ya da yükselecek diyemem ama teknik görünüm iyi. Düşüş için nedenler daha az. Neden mi? Kısa vadeli düşeni kırmış. 2 gün üst üste yükselişle kapatmış. 6 günlük MA 14 günlük MA' yı yukarı doğru kesmiş. MACD pozitif bölgede alış pozisyonunu koruyor. Son 2 günde para girişi artmış. Elliot açısından bakarsak, 1. dalga ve düzeltmesi 2. dalga tamamlanmış 3. dalgaya devam ihtimali yüksek (Ki öyleyse 1. dalganın üstüne hareket edecektir). Neymiş 1,46 ya satılmış. Gören de diyecek ki hisse fiyatı 3 TL. Güçlü trende girmek üzere olduğunu düşünüyorum. Karar sizin.

7. Olumlu olumsuz yorumlar iki haftadır. Neden benim şansım bir hisseye girdiğim andan itibaren o hisse çöküyor. En son ETİLER e girdim tahta kapandı. Ama bu sefer olsun yeter. sabah bakmayacam öğlene kadar. Keyifleri bilir. Ne yapacaklara yapsınlar bu kadar para girişi olan Bi hisse eğer. 0,80 düşerse yapacak bişey yok. Ytd.

8. Pardon gözaltına alındı hisse bir haftada 4tl den 1tl ye düştü. Bi sene sonra 17 den işlem gördü. Bakalım Hurgz ne yapacak ytd.

Sayfa 404/985 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •