Sayfa 404/995 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Yatırım tavsiyesi değildir

2. alan daralıyor
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. https://youtu.be/2S7T-Mfsgw8
    Biliyor musunuz? Böyle bir şirketin piyasa değeri 500 ml USD bile etmiyor...
    Şaka sanırım...

4. Sanırım 2017 haberi

ASELSAN ile Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayii A.Ş. arasında ülke içi güvenliğe ilişkin olarak ihtiyaçların karşılanması adına bir anlaşma imzalandığı duyuruldu. 35 milyon 640 bin Euro bütçeli anlaşmaya göre “SARP Uzaktan Komuta Yetenekli Silah Sistemi Tedariği” için iki şirket birlikte çalışacak.
    Sözleşmeye göre ilk teslimatların 2017 yılı ilk çeyreği içinde tamamlanması hedefleniyor. Projede ASELSAN’ın SARP adı verilen ve uzaktan kumanda ile çalışan silah sistemi, OTOKAR’ın savunma sanayii odağında üretilmiş araçlarına entegre edilecek ve ülke içindeki olası tehditlere karşı kullanılacak.

5. Su otokar i cok begeniyom da cok bekletir gibime geliyor...
    Obur sirketlere eklemekten buna firsat da kalmiyor...
    Ama is alani urettigi urunlwre bakis acisina gore vs cok begeniyorum nedense...
    Avrupa ve dunyada elektrikli toplu tasima onumuzdeki zamanlarda daha onemli gelecektir.Ve bu alanda Otokar da iyi is cikaracaktir diye tahmin ediyorum....
    Yatirim tavsiyesi degildir...

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

6. Ruyamda Otokar sirketini geziyordum dun aksaminda alim noktalari belirlemisti hafizaya atmisim demek ki;)
    Henuz alabilmis degilim param olursa burayabayirabilecegim alacam insallah;)
    Ytd elbet

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Sayfa 404/995 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •