Aranýzda bu yazýyý yazan arkadaþ bu yazýný iyi oku.Yok hatýrlayamadýnsa link koyuvericem.Biliyorsun sayende bende malzeme çok.Sana tavsiyem ona buna gider yaparken önce kendi icraatlarýna bakmandýr.
Aranýzda bu yazýyý yazan arkadaþ bu yazýný iyi oku.Yok hatýrlayamadýnsa link koyuvericem.Biliyorsun sayende bende malzeme çok.Sana tavsiyem ona buna gider yaparken önce kendi icraatlarýna bakmandýr.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
enerjiyi limaný betonu halka arz etmenin ne zararý olur? en fazla baþarýsýz olur ve geri çekerler.. %25-30 (faizden daha cazip bir oran) prim garantisi (sadece halka arzdan alanlar için) sonra da uygun varlýklarda ortaklýk veya satýþ.. (limanda ortaklýk.. liman söke için önemli tamamen satmak mantýklý olmaz) betonun yüzde 50sinin halka arz etseler.. çimbeton çimentaþ gibi.. enerjide sökenin payýný biraz da batýçimin payýný halka arz edip kaynak oluþtursalar.. sökenin satýþ süreci devam ederken bile olabilecek þeyler bunlar.. sen bana karþý uyarýný yapýyorsun.. ki gerçekten neye karþý uyardýðýný da anlamýyorum. ben de fikrimi söylüyorum.. enerji 75 milyon usd beton 25 milyon usd desek.. bunun yüzde 50si halka arz olsa 50 milyon dolar yapar.. 50 milyon dolar da limanýn yüzde 25-30undan gelse.. 100 milyon dolar.. yanlýþsa izah edin.. en fazla baþarýsýz olunur.. deðerlemede ne çýkar bilemem ama bu fiyatlara yakýn olur herhalde. sonra da bornovada faaliyetin durdurulmasý ve gyonun kurulmasý.. proje geliþtirilmesi için çalýþmanýn baþlatýlmasý.. tutarsa önümüzdeki 2 yýl kurtulur.. tutmazsa hiçbir þey dðeiþmez..
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Sayin winans 10 tl =10 $ hesabini
Ky nin ilgisini ceksin diye yazdim.
Argelerin bir sayfalik gunluk yorum ve onerilerini okumaya usenip ne alayim diye cayciya...hizmetliye...berbere...v.s akil danisan ky miz icin.
Bu hisse daha yola cikmayan tren misali....bugunlerde keyifle trende hemde birinci mevkide yerini alsin diye. Patronlarin mevkii doldu gari.
Sonra cin ve hindistanda trene binmeye calisan veya bindigini zannedenler gibi olur ....Allah korusun.
Kusura bakmayin boyle yakistirmalar yapiyorum bizim ky nin finansal okur-yazarligi anca bu kadar. Uzun uzun irdelemek algisini bozuyor.
Hissemiz icin fiyati piyasa belirleyecek.....sonucta birebir kokunden bir alisveris yapmiyacagimiza gore ince hesaplarda bizim isimiz degil.
Bu tur beklentileri olusmus bir hisseyi piyasamiz her zaman asgari bire on fiyatlamistir.
Tabani alti tl civari kabul edersek
daha oncede yazdigim altmis tl leri
gormemiz gayet dogal ve mantiklidir.
Gelismelere proaktif olmak lazim.
Hepimize bol kazanclar.
Ytd.
Saygilar.
Bu yazý buradakilerden birine aittir alýntýdýr.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
15.20 den beri bakiyorum.....benim 175 lot malim var o basamakta ...
Soz 25 lot daha yazarim yeterki kaldir. 1.xxx K - 200 lot daha kac basamak lazim de sen hesap et gari.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tum malýný koy musterileri de ilave et ben yazdýktan sonra aktif mal çakmakla olmaz o iþler 78e
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Sayin Maharaj yazdiklariniza tecrubelerim dogrultusunda katiliyorum. Burda mali devamli trade eden bir sebeke var.......saniyorumki onlarda en cok yazanlar. Fiyat yukari ivmelensin ama etinden..sutunden....hatta tele takilan tuyundende faydalanalim.
Tabi dune kadar bu sekilde geldiler.
Yapabildiler cunku tahta yedi kocali Hurmuz misali. Yapabildiler cunku
bizim gibi mal toplayanlar vardi.
Bugun hala paylasimlariyla ortusmeyen ....speke cagri yapan bir buyuk yatirimci vardi topicte....kendi degimidir ben ky degilim diyerek. Artik sýktý bu ruh hali. Tahtayi misyonu olanlarin eline birakacaksin kardesim.....yada cikacaksin tahtayi ben yapacagim....yapiyorum.....hele bir durun diyeceksin.
Artik eylem zamani .....fiyat tasima zamani....is yapacaklarin onunden cekilin . Hissenin degerini sagir sultan duydu...ogrendi.Yada sahada boyunuzu bir gosterin rahatsiz olduklariniz cekilsin.
.....................
Can sikici bir durumda ...Sanko nun ne yapacagidir. Degerleme sonrasi
satis yapacagini bildirip...yada azar azar satarak piyasanin istahini kesecektir.....kesmeye calisacaktir.
Patronlar anlasmadilarsa biz ky larin isi zor olacaktir.
Bu yuzden diyorum fiyatlama simdiden baslamali ve piyasa kabulu fiyat olusturulmalidir.
En azindan bu anlasamayan patronlara bir mesaj vermis oluruz.
Sayin Maharaj bende sizi uyarmak istedim....hem buranin eski yatirimcisinin kurt mu kuzumu oldugu konusunda......hemde birbirini halen sindirememis buyuk patronlar konusunda.
Bizler ilk paylasimlarda bulundugumuzda hangi noktada isek halen oradayiz.
Mal biriktirmeye ....dost kazanmaya
.....para kazanmaya devam.
Deger yatirimcisi her zaman kazanir. Buradada boyle olacak inþallah..
Ytd.
Saygilar.
Bu da alýntýdýr. Belki bu yazdýklarýný hatýrlar biraz olsun yüzü kýzarýr.
Ben kendi adima konusayim......nasil
alirken kimseyi uzmedigsem satarkende uzmem merak etme....
Fiyat olustugunda dokulmesini biliriz
bizim adedimiz alanda kazansindir...
Ama o fiyatlar sizi üzermi büzermi bilmem gari.
Etiket yapistirici da can havliyle hala cirpiniyor. Gecengun bahcemde bir
duzenleme yaptim. 1 m kareye 85 lira
harcamisim. Mirasyediler YD de ort
m kare 100 tl civari cikarmislardi.
Simitci dolarize olmus bizim iyiegitimliler borclar icin onlem almamislar. Ihracat icin kurulan fabrika ne baglanti yapabilmis nede evdeki navlun ve ihracat fiyati hesabi carsiya uydu. Simdi yilda 150 milyon
kar yaratacak 80 milyonluk sirket elbetteki 10 tl olmiyacakti.
YD alicengizinden sonra uyandik....
Krizin hasarlariylada elestirmeye basladik.
Yd onceside sonrasida mali sirtimizda tasiyanlardaniz. Ama sen
dansoz oldun oynuyorsun. Bana dert degilde sagligin bozulmus senin.
Etiketleme ustasi isine devam.
Goture biliyorsan tahtayi gotur...yoksa git yerine otur.
Seni 2019 genel kurulunda karsimdaki sirali iyi egitimlilerin arasinda goruruz gari.
Yer Ýmleri