Sayfa 404/932 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. İyi pazarlar, güzel etkileşimler için teşekkürler.
    Temel analiz olmazsa olmaz bence, teknik ve temel birleşimi en olumlu durum olur diye düşünüyorum. İheva alıp stop olanlardanım. Benim için en sağlam destek haftalık ema 1.40 civarı orası gelirse tekrar denerim. Endeks kötü olursa orası muhtemel. Sahibinden dolayı yapılan eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu yaşayıp gördük bu arada. Tecrübelerini aktaranlara da teşekkürler.
    Saygılar ...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    İyi pazarlar, güzel etkileşimler için teşekkürler.
    Temel analiz olmazsa olmaz bence, teknik ve temel birleşimi en olumlu durum olur diye düşünüyorum. İheva alıp stop olanlardanım. Benim için en sağlam destek haftalık ema 1.40 civarı orası gelirse tekrar denerim. Endeks kötü olursa orası muhtemel. Sahibinden dolayı yapılan eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu yaşayıp gördük bu arada. Tecrübelerini aktaranlara da teşekkürler.
    Saygılar ...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Geçmiş olsun Canel Bey, herkesin başına gelebilecek bir durum... Umarım telafi edersiniz...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Merkez Bankası Başkanı, Cumhurbaşkanı tarafından çok sevilen biriydi.Bence daha önemli yerlere atanacak. (Maliye Bakanlığı vs. gibi)
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı, Cumhurbaşkanı tarafından çok sevilen biriydi.Bence daha önemli yerlere atanacak. (Maliye Bakanlığı vs. gibi)
    Çok iyi öyleyse, herkes bu arkadaşımız önemli bir yere atanamaz diye kaygılanıyordu. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Canel Bey, herkesin başına gelebilecek bir durum... Umarım telafi edersiniz...
    Teşekkürler Tolga bey,
    Sağlık olsun.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Ben de bu görüşe katılıyorum Hazine ve Maliye Bakanlığının ikiye ayrılacağı konuşuluyor yeni gelen de Naci AĞBAL'ın hemşerisi bu arada. Hayırlısı olsun diyelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Ben de bu görüşe katılıyorum Hazine ve Maliye Bakanlığının ikiye ayrılacağı konuşuluyor yeni gelen de Naci AĞBAL'ın hemşerisi bu arada. Hayırlısı olsun diyelim
    Piyasa için çok önemli bir gelişme olur. Maliye kökenli biri.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bence böyle görevden almak yerine , önce görev değişikliği dense daha iyi olurdu... hafta sonu bankalarda usd eur xau hepsi %5 makaslı durumda...pazartesi günü bist ne olur bilinmez...

Sayfa 404/932 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •