Sayfa 404/501 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. An itibariyle geçirmeye devam 7 iş günü dikkatinizi ceken bişey ler vardir umarim

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Olmadi

3. Dün ve öncesinde olanlar zararda satamiyorlar. Bugun alttan alan ve kendini karda zannedenlerde bürüt takastan dolayı satamıyor. Yani herkesi mala bagladi spek. 2.70-2.80 e cikartsa herkes patir patir dökülecek o yüzden cikarmiyor

4. Alıcı gelirse kimsenin gözünün yaşına bakmaz

5. Şuan cesaret edemeyip almayan saga sola teknik soranlara.....cissss tmm tuzakta

6.  Alıntı Originally Posted by poyrazz42 Yazıyı Oku
    Dün ve öncesinde olanlar zararda satamiyorlar. Bugun alttan alan ve kendini karda zannedenlerde bürüt takastan dolayı satamıyor. Yani herkesi mala bagladi spek. 2.70-2.80 e cikartsa herkes patir patir dökülecek o yüzden cikarmiyor
    Katılıyorum benim de elim tetikte son dakikalarda 2, 70 leri bekliyorum. Kimse satmasın diye son dakikalarda yapıyor srfz.ytd

7. Tahtalarında kimse işlem yapamaz hepinizin ne kadar lotu var tek tek biliyor yabancı tahtalarda aha metro geldi uçurur algısı na oynuyor kendi tahtasında farkli kurumlardan geçire bildigi kadar ....bugün avgyo kaldırıldı ky saldirdi oradada geçirdi..... Unutmayin alıcı bulursa affetmez 2,5 van satar 0.50 krs tan yerine koyar aman aman istiab haddini asmayin

8.  Alıntı Originally Posted by poyrazz42 Yazıyı Oku
    Dün ve öncesinde olanlar zararda satamiyorlar. Bugun alttan alan ve kendini karda zannedenlerde bürüt takastan dolayı satamıyor. Yani herkesi mala bagladi spek. 2.70-2.80 e cikartsa herkes patir patir dökülecek o yüzden cikarmiyor
    hem dünkü alttan, hem bugünkü alttan alan için hava hoş. satabiliyorum

Sayfa 404/501 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •