Sayfa 404/1000 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop - XXVI

hisseciler tepki için yalvarmaya başladı ...................

Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Eyyy faiz lobisi, titre ve kendine gel.

İmam lobisi seni dize getirecek faiz lobisi
    Türkiye faiz imamı kimdir ?.

3. Investing.com - Pandemi sürecinde 2 defa faiz indirimi yapan Rusya Merkez Bankası, bugünkü toplantısında %4,25 olan faiz oranını değiştirmedi.

Birkaç gün evvel paylaştığım Türkiye-Rusya-Gelişmekte olan Piyasalar karşılaştırma grafiğini hatırlayanlar için.
    Ruslar faizi değiştirmedi, Ruble ve Borsa endeksi %0,6 değer kazandı.

Bizim MB faize çizgi çekmesinin anlamı:
    "Bir planları var"
    Bu plan en basit şekilde şöyle tariflenebilir: Kendilerinden başka kimse kazanamasın.
    Soracaksınız ki "Peki ya doları olanlar kazanmadı mı?"
    Hani her tür yatırım için denir ya: "Satmadan kar ettim demeyeceksin"
    Satacakken koyduğun yerde bulabilirsen...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Nice yorum fuzzy_logic mühendis bayımız..

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    hisseciler tepki için yalvarmaya başladı ...................
    "Var mı yan bakan..." diyo yakı$ıklı TriumpH emmi.

Kaç nick mübahtır, MedwiG'e bile sorMalı ) Nassa ç0k biliy0..

6. 8.16 ilk hedef

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    valla babam kahvehane işletiyordu senelerdir güzel iş yapıyordu. pandemi ile kapandı sonra açtıalr oyun yasak dediler kılıçdaroğlu kahvehanelerle ilgili çok doğru birşey dedi ama akp liler işi başka yöne çekti chp lilerin bir kısmı bile açıklamayı tuhaf buldular kılıçdaroğlu kağıt oynamayı özledi muhabbeti yaptılar
    bu ülkede neredeyse her köyde kahve vardır büyükşehirlerde her mahallede 3-5 e yakın kahvehane vardır
    sıfır gelire kira elektrik su stopaj vergi bağ kur primi derken sinirlendi geçen ay kilidi vurdu kapattı içindeki malzemeleri yok pahasına sattı ( çünkü piyasada o kadar çok kapanan kahvehane ve onlardan çıkan çayocağı buzdolabı televizyon klima masa sandalye okey takımı varki) neredeyse bedavaya veriyorsun alan yok piyasa full 2. el kahvehane teçhizatı dolu. yaklaşık 500.000 kahvehane olsa bunların ortalama 2 de çalışanları olsa 1,5 milyon insan aileleri ile birlikte 3 milyon de çoğu eve para götüremiyor.
    ankarada evden çalışma nedeni ile kuru temizleyiciler tek tek batıyor ellerindeki kuru temizleme makinaları ütüleri para etmiyor adam 50.000 tl lik makinayı 10 a 15 e verebilirse bayram ediyor.
    Çok zor başkanım vatandaşı çok daha kötü günler bekliyor. Ben şanslıyım birikimim var. Aileme bakarım. Birikimi olmayan insanlar ne yapacak? 10 yıldır işverenim ilk kez bir çalışanımın kendi isteği dışında işten ayrılması için konuşma yapmak zorunda kaldım. Boğazım düğümlendi lafa nasıl gireceğimi bilemedim. Yazık. Genç, dürüst, akıllı çocuklar. İlk zamanlarını biliyorum. Hiç birinin yüzünde tebessüm kalmamış, geleceğe dair hayalleri, umutları kalmamış.

Genelde forumda ironi yapar çok ciddiye almam ama kusura bakmayın çok doldum buraya yazdım. Üzüntümün tarifi yok.

Çocuklara moralinizi bozmayın, düzelir her şey diyemedim.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    İlla BilekRak'ı alıma geçirtecek, ka$ınıyo yine.. )
    Sinyal alan ?? ).. Ulen cÖlegil the damadettini de yaktın valla.. Canımıza değsin..

Sayfa 404/1000 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •