Sayfa 404/773 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 6180 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Dünya gazetesinde çıkan yazının tamamını okumak isteyen arkadaşlar.. Bu röportaj dün yapılmış..

https://www.dunya.com/kose-yazisi/12...u-kirdi/666118
    Ceo bile 6 dolar minimum olması gerekir diyor,,100-110 tl arası.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2. Günaydın,
    Bilindiği üzere MSCI Türkiye endeksinde değişikliğe gidilmedi,https://www.msci.com/documents/10199...7-9671c2d7e19d
    linkteki veri 29 temmuz tarihli.

Şimdi öğrenmek istediğim ise linkteki üstteki veriler ile https://www.ishares.com/us/products/...sci-turkey-etf
    bu veriler arasındaki farklılık, ikisi de aynı endeksin farklı şekilde değerlendirilmesi midir konu hakkında bilgi sahibi var mıdır aramızda?

Ayrıca ikinci verdiğim linkteki ağırlık oranı 29 temmuzdan 10 ağustosa bakınca thyao 'da ağırlık artışı bir hayli olmuş 4.95 olan portföy ağırlığı 5.45'e çıkmış 10 ağustos itibariyle.

THY/Bolat: THY hisseleri bana göre değerinin çok altında seyrediyor - Dünya

Dünya gazetesinde yayınlanan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Ahmet Bolat şu açıklamaları yaptı:

- İstanbul Havalimanı'ndaki yatırımlar da dahil THY'nin maddi duran varlıkları 15 milyar dolar civarında bulunuyor.

- THY hisseleri bana göre değerinin çok altında seyrediyor, işlem görüyor. Bana göre THY hissesinin minimum 6 dolar olması gerekiyor.

- THY'nin elde ettiği başarılı sonuçlar ortada. Yani, hisse fiyatı bu performansı yansıtmıyor. Önümüzdeki dönemde yabancı yatırımcılara THY'nin performansını daha iyi anlatmak için road show'a çıkacağız.

THY'nin mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Murat Şeker, ise şu açıklamayı yaptı:

- THY hisselerinde yabancı yatırımcı payı yüzde 40'larda iken yüzde 20'lere indi. Uzun vadeli yabancı yatırımcıların bizi dinledikten sonra yeniden THY hissesine yöneleceğine inanıyoruz.
    yorumsuz....

BofA bugün THYAO alıp SİSE satıyor,

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    THY/Bolat: THY hisseleri bana göre değerinin çok altında seyrediyor - Dünya

Dünya gazetesinde yayınlanan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Ahmet Bolat şu açıklamaları yaptı:

- İstanbul Havalimanı'ndaki yatırımlar da dahil THY'nin maddi duran varlıkları 15 milyar dolar civarında bulunuyor.

- THY hisseleri bana göre değerinin çok altında seyrediyor, işlem görüyor. Bana göre THY hissesinin minimum 6 dolar olması gerekiyor.

- THY'nin elde ettiği başarılı sonuçlar ortada. Yani, hisse fiyatı bu performansı yansıtmıyor. Önümüzdeki dönemde yabancı yatırımcılara THY'nin performansını daha iyi anlatmak için road show'a çıkacağız.

THY'nin mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Doç. Murat Şeker, ise şu açıklamayı yaptı:

- THY hisselerinde yabancı yatırımcı payı yüzde 40'larda iken yüzde 20'lere indi. Uzun vadeli yabancı yatırımcıların bizi dinledikten sonra yeniden THY hissesine yöneleceğine inanıyoruz.
    Madem öyle,,o zaman hisseyi desteklesin,geri alım yapsın.Senin aldığını gören yabancı da o takdirde gelir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Hisse bu karlarla 3-4 e bölünür bence,,,5-6 milyar tl sermayeyi hakediyor.
    135 milyar özkaynağın olsun,,1.3 milyar sermayen olacak,,odas da bile o kadar ödenmiş sermaye var.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ceo bile 6 dolar minimum olması gerekir diyor,,100-110 tl arası.
    Bilançosu gelmeden yazmıştık 9 aylık bilanço ile %100 potansiyeli olan bir şirket. Yani 3 ay vade ile böyle bir potansiyel barındırıyor. Başkan 110 TL demiş şuan olması gereken fiyatı için. Gelecek fiyatlaması yok bunun içinde!

9 aylıkta 30 milyar, 12 aylıkta 35 milyar kar beklentim var.
    9 aylıktan sonra Ceo hisse fiyatımız 10 dolar olmalı der mi der.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bilançosu gelmeden yazmıştık 9 aylık bilanço ile %100 potansiyeli olan bir şirket. Yani 3 ay vade ile böyle bir potansiyel barındırıyor. Başkan 110 TL demiş şuan olması gereken fiyatı için. Gelecek fiyatlaması yok bunun içinde!

9 aylıkta 30 milyar, 12 aylıkta 35 milyar kar beklentim var.
    9 aylıktan sonra Ceo hisse fiyatımız 10 dolar olmalı der mi der.
    Dolarda 25-30 tl olursa...........

Sayfa 404/773 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •