Sayfa 405/948 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Hisse kelepir fiyattadır ucuz olması için prim yapması şart. Ayrıca tarihi zirvesi 2.55 usd dir. 20 milyon tl cirosu olduğunda 2.55 usd görmüştür bilmiyorum hala hisseye ucuz diyen var mı? Ucuz değil kelepir pahalı demek için en az 3 - 4 usd olmalı. Hakkı da su anda 1.5 usd dir. Gerisi traş. Tarihi tepe noktalarından yola çıkmak doğru değil. 0.3 iken de 3.17 iken de. Bu endeks te bu bilanço bu ciro ile ke le pirrrr. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şair burda demek istemişki; bu hisse son altı gündür yeşil yakıyor eğer yarın kırmızı olursa hemen yangın tayfa olmayın, tekkeyi bekleyen çorbayı içer.[emoji41]

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Şair burda demek istemişki; bu hisse son altı gündür yeşil yakıyor eğer yarın kırmızı olursa hemen yangın tayfa olmayın, tekkeyi bekleyen çorbayı içer.[emoji41]

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Yarın kırmızı olsa öbür gün yeşil olacak yolu yok kardes. Bunlar istedikleri kadar oynasınlar artık yapacak bişey yok. Bu saatten sonra tutamazlar. Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tum aciklamalarimin dipnotu, anekdotu mevcut, hepsinin alti dolu. Hic bir seyi kafadan sallamadim. Bu fiyatlar ustad mastorinin dedigi gibi mucize rakamlar. İcinde bulundugumuz su zamandan bahsediyorum, gecmisini birakin, bugun icin baska hisse mi kaldi alinacak. Dip seviye diye onun icin diyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tum aciklamalarimin dipnotu, anekdotu mevcut, hepsinin alti dolu. Hic bir seyi kafadan sallamadim. Bu fiyatlar ustad mastorinin dedigi gibi mucize rakamlar. İcinde bulundugumuz su zamandan bahsediyorum, gecmisini birakin, bugun icin baska hisse mi kaldi alinacak.
    Yıllarca baskıladılar hala ayni muhabbet amma film sonuna geldi. Ya zinciri kıracak hak ettiği yere gelecek yada sürünecek.

5. Konunun çıkış noktası sn Izci'nin hissenin dipte olduğunu ifade etmesiydi. Ucuz olmakla dipte olmanın farkını kabul edelim ve bu konuyu gereksiz yere uzatmayalım. Temelde düşüncelerin benzer olduğunu, ancak, farklılaşmanın dip ve ucuz karmaşasından kaynaklandığını düşünüyorum.

6. Sn.gogos 2.55 usd zirvesi olan tahta 0.6 0.7 usd den işlem görüyor. 20 milyon tl ciro ile o fiyatı gördü. Şu an o ciro kadar kar açıklar mı onu tartışıyoruz.

7. saatlik.jpg
    Saatlik Grafik RSI & MACD

8.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.gogos 2.55 usd zirvesi olan tahta 0.6 0.7 usd den işlem görüyor. 20 milyon tl ciro ile o fiyatı gördü. Şu an o ciro kadar kar açıklar mı onu tartışıyoruz.

ben biraz daha açayım, yıllık 16 milyon dolar ciro varken 2,5 dolar bu yıl sonu 75 milyon dolar ciro ile hisse şu an 0,63 dolardan işlem görüyor. varın hesabını siz yapın

Sayfa 405/948 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •