''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yarın kırmızı olsa öbür gün yeşil olacak yolu yok kardes. Bunlar istedikleri kadar oynasınlar artık yapacak bişey yok. Bu saatten sonra tutamazlar. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tum aciklamalarimin dipnotu, anekdotu mevcut, hepsinin alti dolu. Hic bir seyi kafadan sallamadim. Bu fiyatlar ustad mastorinin dedigi gibi mucize rakamlar. İcinde bulundugumuz su zamandan bahsediyorum, gecmisini birakin, bugun icin baska hisse mi kaldi alinacak. Dip seviye diye onun icin diyorum.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yıllarca baskıladılar hala ayni muhabbet amma film sonuna geldi. Ya zinciri kıracak hak ettiği yere gelecek yada sürünecek.
Konunun çıkış noktası sn Izci'nin hissenin dipte olduğunu ifade etmesiydi. Ucuz olmakla dipte olmanın farkını kabul edelim ve bu konuyu gereksiz yere uzatmayalım. Temelde düşüncelerin benzer olduğunu, ancak, farklılaşmanın dip ve ucuz karmaşasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Sn.gogos 2.55 usd zirvesi olan tahta 0.6 0.7 usd den işlem görüyor. 20 milyon tl ciro ile o fiyatı gördü. Şu an o ciro kadar kar açıklar mı onu tartışıyoruz.
saatlik.jpg
Saatlik Grafik RSI & MACD
Yer İmleri