Kur baskısı, ilk çeyrek bilançonun zarar yazması, aç gözlü speğimizin olması sonucunda bugün buradayız.
Waren buffet demiş ki " borsa sabirsizlarin sabırlılara para kazandırdığı yerdir."
ky arkadaşlarım karla hisseden çıkmasını temenni ediyorum. YTD
Kur baskısı, ilk çeyrek bilançonun zarar yazması, aç gözlü speğimizin olması sonucunda bugün buradayız.
Waren buffet demiş ki " borsa sabirsizlarin sabırlılara para kazandırdığı yerdir."
ky arkadaşlarım karla hisseden çıkmasını temenni ediyorum. YTD
Asıl kur baskısı nisan da oldu...mayista ve haziranda ancak kar yazar gibi...hersey normal giderse...secimde belirsizlik artarsa bu .....ac gozlu spek daha da aşağıya vurabilir..yeni girecekler dikkat...sasa ve kerevitas zirveye yakınlar nerdeyse...kerevitas düzeltme yapmış...bizde ise havlu attı bu.......kagit...bizim sermaye azalirsa onlarinkide azalıyor...bir yerde dur var ama neresi...haftaya netlesir gibi..ya batti 100 milyon kar buharlasti ya da cikacaktir...y.t.d..
sn Arzum elimde defter değerinin 3/1 den(0.33 pd/dd) borsada işlem gören İŞGYO yu zararına sattım çıktım.
Egeperla da işler iyi değil, bu şirketin durumunu bilmiyorum?
Ben bu şirkette yatırımcı olsam binaları ziyaret eder durum vaziyet nedir görür son bilançodaki zararın sebebi nedir öğrenirdim.
YTD
izmir firmasından kötü sergileme buda bir ilk oldu körfez manzaralı ?
Dolar arttıkça %5 asagiya..yakinda 5 altı ufukta...adamlar dolarla kredi almışlar..döviz borcu bunları batırmazsa iyi..karin çoğu borcu giderse elde bisey kalmaz sanirim...150 milyon kar sanirim hayal...ya da bunlar aptal..bu ülkede dövizle kredi alınır mı...kari kullanamayan böyle hissesi batak olur...y.t.d...
bugüne kadar girmiş oduğum hiçbir hissede zarar etmemişimdir bu hissedede hepberaber kazan mak dileğiyle bol şans
Yer İmleri