Originally Posted by Pscyokinesis İki ayrı soru sordum Arada boşluk bıraktım daha ne yapayım istiyorsunuz Rafineri kapalı şu anda adamlar kilo kilo altını babasının oğluna satmıyorlar ki hemde corona zamanı almışken 5 er kilo olarak alsaymış bari . Diğer soru kuyumcunun biri altının yerine binaya bağlamış bunu sorduk . Basit bir şekilde anlattım umarım anlamışsınızdır iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Olur öyle arada hemen kızmayın fazla sinir iyi değildir.Sorunuza gelince olay corona öncesiydi.Zaman belirtmemiştim dikkatli okumamışsınız sanırım.
Mutfak, çakmaklı eylem saati.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Pscyokinesis bu aralar erkenden uykum geliyor ve 10-11 saat uyuyorum . İnanılmaz bir halsizlik var gibi vucutta eklem vs ağrısı bir de hiç olmadığı halde ufak dalgınlık ve unutkanlık var . marketteki birşey olmazcılardan kaptık galiba virüsü sanırım Geçmiş olsun aman dikkat. Tez zamanda sağlığınıza geri kavuşursunuz urarım.
Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !
TÜİK'te 19 Daire Başkanlığı oluşturuldu Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik ile Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığında (TÜİK) 19 Daire Başkanlığı oluşturuldu
1 fatura eksildi.
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN Usdtry 7.19858 Ffüs 7.099 Sayın deliKan ffüs ü güçlü bir destek noktası olarak gorebilir miyiz😀😀 öyleyse üye toplayalım biraz
Originally Posted by Fk23 Sayın deliKan ffüs ü güçlü bir destek noktası olarak gorebilir miyiz öyleyse üye toplayalım biraz Üye toplamaya gerek yok. Rezervlerimiz iyi bu konuda. 25.500 civarı rezervimiz var, gerekirse kullanırız.
Forum Rules
Yer İmleri