Originally Posted by
ayberk_08
Ben şunu her zaman için savunurum. Söyle ki:
Sonsuza kadar bir Yatırımcı/Mevduat sahibi; nakitte kalmaması gerekir, elindeki mevduat nakitini sağlam varlıklara endekslemesi(gayrimenkul, arsa , hisse veya döviz ve gibi..... ) gerektiğini düşünüyorum. Örneğin iyi bir yerde Ticari Dükkan almak her açıdan karlı çıkacağını düşünüyorum.
Netice itibariyle dolaşımda gezen bütün para birimleri karşılıksız olarak Devletler tarafından basıldığı için yukarıdaki yorumu yaptım.
Nakitte kalmak şuna benziyor: Beğendiğiniz avı uygun zamanda, uygun fiyatta avlamak için nakitte kalınır. Sonsuza kadar mevduat faizi (reel faiz olsa bile )almak için kalınmaz.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, YORUM YAPMAKTAN İBARETTİR.
Kapalıçarşı'da bile dükkanların boş kaldığı bir dönemi yaşıyoruz bunlardan daha merkezi dükkan yok yılların Kapalıçarşı'sı,
Son 10 yıl birikimlerin çalınması/transferi üzerine bir sistem kuruldu bu sistemden kaçabilene aşk olsun...
Bence bu forumdan kimse kaçamamıştır kazandığını sanan bir çok kişi aslında bir yanılsamayı yaşıyordur...
Dolar başlığının en meşhur sözü "biz paramızın değerini korumaya çalışıyoruz" doların 2 ye katladığı bir dönemde bile toprak ve beton karşısında değer yitirmiştir...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri