Arkadaşlar aracı kurumların en iyi ve risksiz getiren hangi fonudur şimdiden teşekkürler
Originally Posted by coltrane Selamlar, PPZ'nin son dönem getirisini mevduat karşılığı olarak %17 hesaplıyorum. Mevduat stopajını %5, PPZ'yi sıfır aldım. Başka hesaplayan oldu mu? Sn yujinin paylaştığı listeye bakiyorum ben ordada yüzde 17 görünüyor. Vadeli mevduatta bu oranlarda , bu oranı geçen çok azdır o yüzden ppz ye devam
Originally Posted by yuji Yapılmışı var hocam Hergün paylaşıyor bir arkadaş sağolsun https://www.hisse.net/topluluk/showt...44#post5032944 Sn yuji elinize sağlık. Osd fonunda stopajı 10 mu, sıfır mi hesaplıyorsunuz?
Originally Posted by Jellat Arkadaşlar aracı kurumların en iyi ve risksiz getiren hangi fonudur şimdiden teşekkürler PPZ alın. Banka dayanaklı olsun diyorsanız FIL alın. Sizi kvba fonunda duruyormuşsunuz galiba, bu dönem kvba dönemi değil.
Risksiz bir şey arıyorsanız, yanlış yerdesiniz.
Originally Posted by tradestop Bes fonları, tefas altın yatırım fonlarına oranla, yüksek oranda altın kira sertifikası taşıyorlar. Diğer bir sebebi de BES altın fonlarının yönetim ücreti normal altın fonlarından yaklaşık %1 daha düşük.
Originally Posted by myfinans PPZ alın. Banka dayanaklı olsu diyorsanız FIL alın. Sizi kvba fonunda duruyormuşsunuz galiba, bu dönem kvba dönemi değil. teşekkürler hocam tavsiyeni tercübeninie göre ne yapalım
Originally Posted by matac Risksiz bir şey arıyorsanız, yanlış yerdesiniz. tavsiyeniz ne dir hocam teşekkürler
Forum Rules
Yer İmleri