1.55 de düzeltmeyi bitirdi,,hayırlı olsun.
1.55 de düzeltmeyi bitirdi,,hayırlı olsun.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
yatırım finansman yani yabancı citi mi gün içi takas verebilirmisiniz
yaıtırım çok yukarılardan satmış idi,,ilk defa bugün mala girmiş gördüm.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
ben size olayı özetleyim. yatırım finansman geçen seferki 2,50 hareketinde şeker, ykb bozgununa uğradı ve para kazanamadan tahtayı terk etmek zorunda kalmıştı.
bu sefer şeker mala girince (tabi yancılar da var da onları saymıyorum. 6-7 aracı kurumda yancı var) finansman yine mala girdi. çakal şeker, finansmanın mal aldığını görünce yancılar öncelikli olmak üzere malı finasmana tam yıkıyorlardı ki, finasman hooop dedi. papaz her zaman pilav yemez diyip bu sefer finasman, ykb ve şekerin üstüne mal yıkmaya başlayınca, garibim, yamyam şeker ve ykb malın altında kalmamak için ezilip büzülürken finasman bugün alıma geçti.
ben bu yamyam tayfasına söyledim 1,35-40 larda iken ya adam gibi mala girin ya da anlaşılır şekilde tahtaya yazın diye. ama nafile birşey beceremiyorlar kendilerine de taş koyuyorlar haberleri yok. hee şimdi diyorlardır ki biz para kazanıyoruz ama, bende diyorum ki zaten tahta da abidik gubidik yapmasanız hisse zaten 4 tl olacaktı. kendiniz batırdınız tahtayı. ya yazın malı finansman alsın ya da 1,35-40 a kadar basıp satın defolup gidin.
geçen sefer anahtarlarınızı almaya az kalmıştı da piyasalar size kıyak yaptı, bakalım bu sefer ne olacak.
sonuç: bana göre d*****n kuyruğu yarın kopar muhtemelen şeker 1,59-60 kademesinde satıcılı olur, ykb destek atar satışa. deniz alışta gözükür biraz. iş soldan sağa geçer. bu arada finansman 100 bin civarı mal çekerse tahta yukarı olur yok 20 binde falan kalırsa yine oyun başa döner, yamyamlar oyun kurmaya devam eder.
bana göre finansman yabancı değil olsa olsa bıyıklı olur. ama karşı gruptan birileri, yani 2 ayrı grup var.
yarın anlarız ne olacağını.
ha bu arada bu yamyamlara da bişey söyleyeyim, sizin dışınızda 5 grup mal var. 1 ini çözdünüz adam dayanamadı, üstelik çok da zarar etti.
2. grup yavaş yavaş çıkıyor zaten.
diğer 3 paket bozulmaz kardeşim anlayın artık. biz neler gördük başka kağıtlarda 3 defa brüt takas gördük da korkmadık.
ha bu arada şirketle aranız nasıl bilmiyorum ama bişey olduğunu hissedersem, biteks iplik ile ilişkili taraf işlemlerini, hangi kurlardan fatura kestirildiğini spk ya incelettiririm, ondan sonra kaçacak yer aramayın. şurda adam gibi hareket edin herkes para kazansın.
Son düzenleme : donju; 20-09-2018 saat: 01:23.
Yer İmleri