Sayfa 406/712 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Kimdi o bugün galip ağayı hisseye çağıran alanlar kısmındaki aracı kurumların hepsi galip ağanın çalıştığı kurumlar [emoji23]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Turkish yatırım gedik tarafından önce 2,25 e sonra 2,26 ya çekilen 200 binlik satış emrinin 194 binini almıştı bugün. Bugün çok değişik işlemler oldu. Ben galip’e galip demem metro yok ise [emoji23][emoji23][emoji23]
    Çakma galiptir o çakma[emoji23][emoji23][emoji23]
    Galip bizim patronun hissesine giremez, yemez, ürker.
    Patron öper onu[emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Turkish yatırım gedik tarafından önce 2,25 e sonra 2,26 ya çekilen 200 binlik satış emrinin 194 binini almıştı bugün. Bugün çok değişik işlemler oldu. Ben galip’e galip demem metro yok ise [emoji23][emoji23][emoji23]
    Çakma galiptir o çakma[emoji23][emoji23][emoji23]
    Galip bizim patronun hissesine giremez, yemez, ürker.
    Patron öper onu[emoji23][emoji23][emoji23]

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
    Elite kardeş ben latife yapmıştım[emoji846]fakat dediğim bu kurumlar yaninbaşta şeker global olmak üzere ıcbc iş yatırım galip ağanın her operasyonda kullandığı kurumlardır, bir hissede metro yatırım olarak kendini göstermeden önce bu kurumlarla haftalar öncesinden dikkat çekmeyecek şekilde alımlar yaparak belli bir lot sayısına ulaşır sonra sow time zamanı geldiğinde metro yatırımla ani ve sert bir giriş yapar, tabi bunu yapmadan önce hissenin hacim ve açıkcı pozisyonunu kollar, şayet hisseye açıkcılar dadanmış ve sayıları çok ise hiç dayanamaz [emoji846]
    Dediğim gibi tahtada metroyu hörmeye başladıysan zaten elinde üç beş milyon lot var demektir
    Haa bizim patron galibi öper konusuna gelince, ya galibi patron davet ederse? Ya gel tahtamda hacim oluştur hisse fiyatımı yukarı taşı bende sana yol vereyim görmezden geleyim derse [emoji6]malum patron kanun gereği tahtaya bu yönde müdahale edemez ama birçok yahtayı hacim ve fiyat olarak kaldıranlar da patronların anlaştığı bükük piyasa oyuncularıdır bunu unutma, yoksa on tane günlükcü yirmi tane ky otuz tane uvy ile bu hisse beş kademe bile oynamaz [emoji6]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Makinecilerden ses yok hayirdir. Herkes aselsani izlemeyemi gitmiş.

Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Temel, teknik yine sökmedi gibi asagi kirdi makine.

8. Cakildi, 2.15 in alti ucurum

Sayfa 406/712 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •