Sayfa 406/932 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Ayı fotosunu boşa koymadım lakin düşüşten faydalanamadım. Tek teselli nakitte olmam. Vadeli işlemlerde işlem yapıyorum. Kısmet de olmalı, sağlık olsun. Cuma stoplamam, gerçekten büyük şans oldu benim için. Umarım herkes en kısa zamanda zararlarını kapatır. Çok üzgünüm.
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Arkadaşlar bugün ASELS, ECILC, AKGRT, RYGYO ve YAYLA olmuştur.

Devam edenler de en kısa zamanda stop olacaktır diye düşünüyorum...

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Bugün yaptığım analiz resmen işkence idi benim için, Allah beterinden saklasın...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün yaptığım analiz resmen işkence idi benim için, Allah beterinden saklasın...
    Bu ülke de umut bitmez mücadeleye devam bilinçli kararlı bir şekilde yılmadan acı çekeceğiz düşeceğiz yine de bir şekilde kalkmasını bileceğiz,şimdi tokadin neden geldiğini bulmaya çalışıyor um ,merkez Bankası mi doları yükseltip kasasını doldurdu yoksa yabancılar mi bunlar yabancıların terste bıraktı yabancılar mi çünkü bize ne olduysa borsada kalan yüzde 45 yabancıya da oldu anlamaya çalışıyorum izci abi izini surebildin mi

5. Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]

Teşekkür ederim Canel Bey

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Bu ülke de umut bitmez mücadeleye devam bilinçli kararlı bir şekilde yılmadan acı çekeceğiz düşeceğiz yine de bir şekilde kalkmasını bileceğiz,şimdi tokadin neden geldiğini bulmaya çalışıyor um ,merkez Bankası mi doları yükseltip kasasını doldurdu yoksa yabancılar mi bunlar yabancıların terste bıraktı yabancılar mi çünkü bize ne olduysa borsada kalan yüzde 45 yabancıya da oldu anlamaya çalışıyorum izci abi izini surebildin mi
    Size katılıyorum Zeki Bey...Tokadı herkes yedi...Kiren sopası ile dövüldük...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Size katılıyorum Zeki Bey...Tokadı herkes yedi...Kiren sopası ile dövüldük...
    Epeydir duymamıştım.

Bizim köyde kiren derlerdi hep. Cümle alem "kızılcık" sopası diye bilir.

Çocukluğuma, köyüme döndüm bir an.

Çok yaşa güzel kardeşim.

Sayfa 406/932 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •