Emmi yeğenlerini seviyor dedikçe seviyor![]()
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emmi yeğenlerini seviyor dedikçe seviyor![]()
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Borsa da bir yılda 17 kat,10 kat kazandıran hisseler de var.Burası borsa her şey olabilir.Büyük riske girenler büyük paralar kazanabilir.Ama,büyük paralar da kaybedebilirsiniz.Tercih kişiye ait.Doğan da 10 misli,5 misli kazanma ihtimali düşük.Fakat,yıl içerisinde bana göre % 50-100 arası kazandırma potansiyeli var.Tabi ki bu rakamları yeterli görmeyenler daha riskli kağıtlara yönebilirler.Tercih meselesi...
Bugün için umudu olmayan var mı. Var. 1- Ben. Sıkıldım artık Amaçlarıda bu değil mi.
borsada son 4-5 ayda çok büyük paralar kazanıldı. bu bolluk dönemi her zaman gelmez.temeli sağlam diye aldığımız ve yatırım yaptığımız emmimiz hala zemin katta. diğer hisselerim gökdelen dikti.
DOHOL bu dönemde iyi performans gsteremedi.
İnşallah blanço döneminde bunu telafi eder.
Günaydın,
Büyük konuşmayım ama emmiyi en son ben terkederim.Günlük işlemlere takılmayalım.Tek risk Suriye libya sorunları,endeksin ne olacağı.
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Bugün için umutluyum ben.
Stocholm sendromu mu nee.[emoji2]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri