Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bloomberg tv de USD=6,8711
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Halk adamı Reha GAYA pazardan bildirecekti de sıcaktan beyni pelte oldu, bir tek Napolyon kirazın 5 gayme olduğunu hatırlıyorum.
    Taze dut 10 TL yalnız bugün gördüm Bakırköy Capacity avm'de dut kurusu 95 TL idi..

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Taze dut 10 TL yalnız bugün gördüm Bakırköy Capacity avm'de dut kurusu 95 TL idi..
    Sende işte o yüzden maliyet bilinci yok
    Tazeden al kurut
    Kış için dut kurun
    Kilo da 5o tl
    Baremini gecmeycektir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> Son olarak Sakarya'daki patlamayla ilgili ''Cumhurbaşkanımızın talimatıyla müdahale ettik'' şeklinde açıklama yapan yetkililer acaba ''Bunlar talimatsız bir şey yapamıyor mu?'' sorusunu gündeme getirdi...

-> Aynı gün içinde hem Halk TV ve Tele1'e 5 gün kapatma cezası verilmesi, hem de sosyal medya platformlarının kapatılmasının gündeme gelmesi şüpheleri artırdı: ''Bunlar yakında büyük bir halt yiyecek ama du bakalım...''

Vakıfbank Uzman Yardımcısı alım sınavları başladı...
    http://www.zaytung.com/videohaberdet...?newsid=377897

Fıtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaştığına inanıyoruz - matrıks

fıtch: Türkiye'nin yılın 2. Yarısında ödemeler dengesinin istikrarlaşmasını bekliyoruz,fakat aşağı yönlü ciddi riskler var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cumhurbaşkanı talimat vermese, Hendeği yanmaya terk edeceklerdi herhalde, her yerlerinden vıcık vıcık yağ damlıyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın 'Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz' açıklamalarının ardından MHP lideri Bahçeli artık sosyal medya hesaplarını kullanmayacağını açıklamıştı.

Oysa verilere göre, sosyal medya kullanımında AKP ve MHP diğer partilere oranla açık ara önde.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...i-oldu-1749145

Demek ki kim kirletiyormus..
    ,Onlarınki laf olsun torba dolsun misali,Onlarda biliyor ayaklarına kurşun sıkacaklarını...Bide deepwebe girme imkanlar olsalar oradakileri görseler Türkiyeyi terk ederler !!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı talimat vermese, Hendeği yanmaya terk edeceklerdi herhalde, her yerlerinden vıcık vıcık yağ damlıyor!
    Bu hep böylemiydi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •