Sayfa 406/1002 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Geçenlerde savunma harcamaları açıklandı.

ABD, kendisini takip eden 14 ülkenin toplamı kadar (Çin, Rusya, Hindistan, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa v.s.) savunmaya para harcamış.

Bu denklem değişmeden, diğer denklemler zor değişir.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Geçenlerde savunma harcamaları açıklandı.

ABD, kendisini takip eden 14 ülkenin toplamı kadar (Çin, Rusya, Hindistan, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa v.s.) savunmaya para harcamış.

Bu denklem değişmeden, diğer denklemler zor değişir.
    Para harcamış derken amerikanın parası falan yok ki 28 trilyon dolar borcu var,durumu bizimkinden kötü.))))))))

Peter schiff in dediği gibi tüm dünyadan bir şeyler alıyoruz karşılığında yeşil kağıtlar yolluyoruz,bu devam edemez ,buna uyanırlar demişti))))))

Sistem sadece bilek gücü ile devam edebilseydi osmanlı çökmezdi.Osmanlı da bir noktadan sonra ordusunu besleyemedi,gerilemeye başladı,sonunda durgunluk çöküş falan.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Videonun ilk 2 dakikasını izledim, meseleyi genel hatlarıyla anladım. Aklıma gelmişken sorayım madem.

ABD'nin Ay'a gerçekten çıktığına inanıyor mu bu forumda herkes?

Sadece çıkması da değil, oraya gönderdiği vatandaşların sağ salim geri geldiğine.

Bu konu hakkında olumsuz konuşunca direk düz dünyacı olarak yaftalanma riskiniz var ona göre.

*Benim fikrimi merak ediyorsanız söyleyeyim. Hayır.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Videonun ilk 2 dakikasını izledim, meseleyi genel hatlarıyla anladım. Aklıma gelmşiken sorayım madem.

ABD'nin Ay'a gerçekten çıktığına inanıyor mu bu forumda herkes?

Sadece çıkması da değil, oraya gönderdiği vatandaşların sağ salim geri geldiğine.

Bu konu hakkında olumsuz konuşunca direk düz dünyacı olarak yaftalanma riskiniz var ona göre.
    Benim cevabı zaten biliyorsunuz.Diğer forumdaşlar ne düşünür bende cidden merak ediyorum.Özellikle mesleği mühendislik olanlar.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Çin 20 yıl sonra japonyanın yerini alır..
    İhtiyarlamış nufüsü ekonomisini kaldırmaz..İnsan fıtratı bozduğu için geri koyması çok zor...
    Abd dünyanın zeki insanlarını ve göçmenlerini çektiği süre ayakta kalır...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    halihazırda çin'in yaş ortalaması her 2 yılda 0.5 yaş daha artıyor
    aynı sorun çin'in de başında, 20 yıl sonra 10 yaş daha yaşlı bir çin göreceğiz..

8. Vakaların peek yaptığı 60.000 lere geldiği günlerden bi tablo..
    Hastaneler doldu hasta kabul etmiyor vatandaşlar perişan sağlık sistemi çötü yaygaralarının koptuğu günler..

Bugün 60.000 den 5000 e düşmüş vaka sayısı..

Yatak , ventilatör ve yoğun bakım doluluk oranlarındaki azalma yüzde 7 ler civarı..

Bu covid konusunda kopan yaygara ve panik ortamı konusunda bundan belki 2 sene sonra videolar çekilecek bizler de SP videoları gibi izleyecez ..Way be neler olmuş diye..

Sayfa 406/1002 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •