Geçenlerde savunma harcamaları açıklandı.
ABD, kendisini takip eden 14 ülkenin toplamı kadar (Çin, Rusya, Hindistan, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa v.s.) savunmaya para harcamış.
Bu denklem değişmeden, diğer denklemler zor değişir.
Geçenlerde savunma harcamaları açıklandı.
ABD, kendisini takip eden 14 ülkenin toplamı kadar (Çin, Rusya, Hindistan, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa v.s.) savunmaya para harcamış.
Bu denklem değişmeden, diğer denklemler zor değişir.
Peter schiff in dediği gibi tüm dünyadan bir şeyler alıyoruz karşılığında yeşil kağıtlar yolluyoruz,bu devam edemez ,buna uyanırlar demişti))))))
Sistem sadece bilek gücü ile devam edebilseydi osmanlı çökmezdi.Osmanlı da bir noktadan sonra ordusunu besleyemedi,gerilemeye başladı,sonunda durgunluk çöküş falan.
Videonun ilk 2 dakikasını izledim, meseleyi genel hatlarıyla anladım. Aklıma gelmişken sorayım madem.
ABD'nin Ay'a gerçekten çıktığına inanıyor mu bu forumda herkes?
Sadece çıkması da değil, oraya gönderdiği vatandaşların sağ salim geri geldiğine.
Bu konu hakkında olumsuz konuşunca direk düz dünyacı olarak yaftalanma riskiniz var ona göre.
*Benim fikrimi merak ediyorsanız söyleyeyim. Hayır.
Vakaların peek yaptığı 60.000 lere geldiği günlerden bi tablo..
Hastaneler doldu hasta kabul etmiyor vatandaşlar perişan sağlık sistemi çötü yaygaralarının koptuğu günler..
Bugün 60.000 den 5000 e düşmüş vaka sayısı..
Yatak , ventilatör ve yoğun bakım doluluk oranlarındaki azalma yüzde 7 ler civarı..
Bu covid konusunda kopan yaygara ve panik ortamı konusunda bundan belki 2 sene sonra videolar çekilecek bizler de SP videoları gibi izleyecez ..Way be neler olmuş diye..
Yer İmleri