Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Viop XLIV

1. İktidara yakın olmadan borsada büyük para ile oynamak büyük aptallık. Yatırımcı zaten uzun vadeyi düşünür.

Muhtemelen değişik herifler değişik yerlere güvenerek iş yaptılar sonra birbirlerine düştüler.

Geçen tweet'ler vardı, o kişiye gitme o çok para ister biz daha az paraya işinizi hallediriz vs demişler.

Siyaset de zor iş.

>>>>>>>

https://www.birgun.net/haber/babacan...diyordu-346201
    27.05.2021 14:31

AKP’de uzun yıllar siyaset yaptıktan sonra DEVA Partisi’ni kuran Ali Babacan, Erdoğan’a ‘yolsuzluk’ üzerinden yüklendi. Erdoğan’ın eski sözlerini hatırlatan Babacan, “Biz yolsuzlukla mücadele, şeffaflık, imar rantları konusunu çalışıp sunduğumuzda bize ne diyordu? ‘Bunları yaparsak il başkanı, ilçe başkanı bulamayız’ diyordu” ifadesini kullandı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Akçay Dow bak 29970 altı sıkıntı
    Top atılsa dünya batsa bizim bist düşmez diyen kimse doğru demiş, yurtdışı borsalar göçtü bi halkb birde vakb ırgaladı bu düşüşü, diğer tahtalar fışkırtmaya tekrar başladı
    Boşuna endekis şort açıp mazut olmanın manası ve ehemmiyeti kalmadı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    doji yani kısa mum çubuk beklerken herif baya baya alım yaptı. hamile boğa formasyonu oluştu. teyit durumu da önemli ama galiba buralarda biraz çalkalayıp bilançolar az çok belli olunca yukarı sürecek.

xbank kafaya 2 bin puan yedikten sonra duruldu gibi. şimdi olmuşları testere yapıp toplayacak.

benim en çok erdemir vs krdmd grafiği dikkatimi çekti. nerdeyse bire bir aynı. mehteran takımı gibi iki ileri bir geri.

müthiş kontrollü bir piyasa.
    burda bahsi geçen formasyon bankalar hariç tamamı için "AL" dedi. bankalar da dibi bulmak üzere veya dibe çok yakın.

diğer teknik değerlerle beraber düşününce biraz daha aşağı yukarı yapıp göstergeleri soğutabilir. çay ve ihtiyaç molasından sonra kaptan pala turizmin boğa yolcularıyla yola devam eder.

şort için 10 kere düşünürdüm.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Top atılsa dünya batsa bizim bist düşmez diyen kimse doğru demiş, yurtdışı borsalar göçtü bi halkb birde vakb ırgaladı bu düşüşü, diğer tahtalar fışkırtmaya tekrar başladı
    Boşuna endekis şort açıp mazut olmanın manası ve ehemmiyeti kalmadı
    bizdeki düşüş benim oyun takibime göre haftaya pazartesi çarşamba arası ,
    dün akşam yazdım bugun ve yarın yeşil beklediğimi teknik olarak ortalamalar yukarı çekiliyor.
    bankaların ve bazı tahtaların ayarıda yukarı giderken yapılıyor .
    haftaya bakıcaz bakalım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Şile de 15-25 arası imiş tane palamut .istanbulda nedir fiyatlar ?
    Tekneyle açılsam karşılarmı ki yol paramı? Arkadaşa diyorum gırgırda çalışcaksan gel diyor .
    şileyi bilmem de rizede orta boy palamut 20 tl..bu sene baya bol sanırım...istte aynı boy 35-40 tl dün aldım...bu pahalılıkta vatandaş için bonus oldu palamut işi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Şile de 15-25 arası imiş tane palamut .istanbulda nedir fiyatlar ?
    Tekneyle açılsam karşılarmı ki yol paramı? Arkadaşa diyorum gırgırda çalışcaksan gel diyor .
    ukraynada savaş olunca balıkçılık bitti, palamutlarda savaştan ürküp türkiyeye doğru kaçtı deyollaaa. başkalarının yalancısıyım. ben bilmem
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ukraynada savaş olunca balıkçılık bitti, palamutlarda savaştan ürküp türkiyeye doğru kaçtı deyollaaa. başkalarının yalancısıyım. ben bilmem
    Çok akla yatkın aslında.Gemiler açılamıyor sonuçta.Hazır portföyde müsaade ediyorken .izin alabilsem evdekilerden şöyle Kasımın 15 ine kadar .Ne kafa dinlenir be.
    Ben kıyıdan çinekop avlayamazken arkadaş rahmetli 5 kiloya yakın kofana çekmişdi .Ne günlerdi be.

çok zaman harcayıp az balık tutan çömez bir avcıyım.lakabımda balıkcı üstelik gel de delirme
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Şileli kardeşim bu palamut bolluğu pek hayra alamet değil gibisinden haberler okudum. Bazı palık türleri azalıyor ya da kayboluyormuş, bu yüzden bolmus..

Ne bilim, sen daha iyi bilirsin. Şimdi palamut yiyoruz habire, iyi tabi bu durum.

Sayfa 406/1001 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •