Şu ara başka tahtalardayım epey süre yazmayacam... çarşambalı hemşerim bana bulaşmazsa tabii![]()
Şu ara başka tahtalardayım epey süre yazmayacam... çarşambalı hemşerim bana bulaşmazsa tabii![]()
Çarşambalı hemşerim kavga etmeyelim istersen. Hemşeriyiz şunun şurasında ... alan alsın satan satsın ekonomi canlansın... hareket olsunbenim şahsi görüşüm sadece vangd değil tüm galip kağıtları 2017 deki kayıplarını telafi edecektir... bu benim görüşüm beni bağlar... ben bu yıl ve önümüzdeki yıl galip kağıtlarındayım ... düşerde çıkarda .... düşsede varım çıksada varım.. kapişşşş...
beklentili ve ihtiyaç olabilecek para ile asla borsaya girmem... zaten kimsede buraları okuyup yatırım yapmasın... araştırsın... parasını batırmasın...saygı ve sevğilerim le ...
Ben kavga taraftari degilim sen başlattın sen bitir iki gündür isi bilmeyenler yüzünden aktif olarak yazmak zorunda hissettim ve yazdim galibin hangi hissesine girerseniz gırın ya ilk kalktığın da alacan yada mala iyice yüklendiği anda arada olanlar mokoko modu başka lafim yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://imageturko.com/?di=812B
Dun satilanlarin yerine, metrodan işe virman yapmış..bilemeyiz, satmayı kafasına koymuşsa kötü ...alanlar kazanmasın diye uğraşıyor alttan kapatip, dusurerek. 2 leri dikkate almak takip etmek lazım.. ytd..
O kadar derinlik yapıştırdik boşanami idi anlatıyoruz anlayan yok alista adam varsa geçiriyor bulamazsa napacak ...akilllanin düşüyor deyip heves ederseniz kendinizide gemide olanida batıracaksıniz her seyin istiap haddi var istiap... bu kagit bundan fazla taşımaz ky akıllı olamzsa çökecek demedi demeyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel bir takas paylaşımda bizde gorelimm
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden anladın metrodan virman yapildigini
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : serkan1862; 04-01-2018 saat: 22:17.
Yer İmleri