Sayfa 407/1006 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Topik fişek gibi
    dayuuuu seni ayrıca tebrik ediyorum...teknikçi dedin mi bu topiğin kralı sensin....net yazıyorsun.... kıvırmadan .... kıyısından köşesinden değil....

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ben senin yerine olsam o kazanç oranlarıyla buranın daha semtine uğramam ..bir daha öyle fırsatlar çok zor ..ancak kazandıklarını yavaş yavaş farkında olmadan iade edersin

Eğer tabi hobi ve alışkanlık değilse benim gibi
    ben çoğunlukla insanların psikolojisini görmek için forumları takip ediyorum. böylece değer yatırımı işini kanıksadım. satmak trade falan artık aklımdan bile geçmiyor.

hektaşta sert bi hareket beklıom ama hemen bugün olmaz...çok yakın gibi hissediıom 16,50da sağlam destek var orayı görebilirde görmedende olabilir...

BofA nın aldığı sattığı

5. Pandemi o zaman bilinmiyordu caddelerde pat pat düşüp insanlar ölecek sanıldı... Herkes korktu...

Artık tecrübe var ne kadar etkili olabileceği de biliniyor...

Bitti o iş... Belki başka bir şey... Allah korusun İstanbul depremi...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. JPMorgan CEO'su Jamie Dimon: "Bitcoin'e yönelik son kez konuşacağım. Tek önerim, Bitcoin    ’e bulaşmayın."

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    bende şortta yakalandım dayucum..bıraz kustün hisseye ağırlık veriom artık ..elde ulaş (2gündür tavan),ekos devamke atakeyve çok az tabgıda var....ağşam kısmet olursa reverse long olcam...arasırada alsat yapıom vıobda...
    Geçmiş olsun.... viop30 da anında kıvırıp zararı sineye çekecen...yoksa hasta olursun....taktik geliştir.... spek ile senkronize ol....gün içi poz kapat...poz taşıma viop30 da....bende yakın da bırakacam... değerli metallere seçime kadar bekleyecem....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayuuuu seni ayrıca tebrik ediyorum...teknikçi dedin mi bu topiğin kralı sensin....net yazıyorsun.... kıvırmadan .... kıyısından köşesinden değil....
    ziyaaaaaaa yazdığın pozisyonların çoğu palavra arkada yaptın ya önce haber koyup arkasından long hikayen güzel ama bunlar burada tutmaz sen TA bilen kişilerden değilsin bu yüzden o alana girme anlamak meziyet ister
    hadi sen devam et şuradan long buradan şort yazmaya arada reklam yap kafana göre haberler yapıştır dön dolaş.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 407/1006 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •