Sayfa 407/872 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    brüt satışlar bu kadar geleçek satışlardan indirim ve iadeler geçen aylardaki gibi gelsin yeter.
    iadeler ve indirimler ne kadar olabilir ki ?? o kalemlere daha önce hiç bakmadım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    iadeler ve indirimler ne kadar olabilir ki ?? o kalemlere daha önce hiç bakmadım...
    dokuz aylıkta 377.000.000

3. eski hisselerimden erbosu da yakından takip ediyorum...bilanço beklentisi ile ta 104 leri gördü ama gelen kar 54 milyon oldu...tam da ederine geldiği için bu gün sert satış yedi...önceden satın alınan çıkışlar gerçekleşince satış yer...banvitte bana göre herhangi bir satın alınma yok...o yüzden de süpriz güzel bir kar ile birlikte güzel bir çıkış yapma ihtimali var...tabi bu bir ihtimaldir kesin değildir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by yıldırımkıta Yazıyı Oku
    dokuz aylıkta 377.000.000
    o vakit 750-790 milyon civarı bir ciro oluşur ki bu ciro da rekordur....çünkü sırası ile 2017 çeyreklerinde 570 674 642 milyon ciroları oluşmuş idi...

dostum hala bu verinin kaynağını söylemiş değilsin...gerçekten de bizi çok merakta bıraktın...

5. Bence fazla ısrar etme ustat
    Kaynagini söylemek istemiyor😁
    Hakli da olabilir.YTD

6. Son dakikalarda Garantiden
    Umutluyum ralli için.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Bence fazla ısrar etme ustat
    Kaynagini söylemek istemiyor��
    Hakli da olabilir.YTD
    dostum niyetim kaynağı öğrenmek değil amacım gerçeklik payını öğrenebilmek....ki özelden arkadaş verinin sağlam olduğunu söyledi..o zaman içim rahatladı...bakalım nasibimizde neler olacak ???

8. geçmişte erbosta iken topikten bir dostumuz üç ayın tüm satış miktarlarını söylemiş idi...çok ilginç bir veri olmuştu...bilanço gelmeden neredeyse bilançoyu öğrenmiştik...tabi buda olay olmuştu...twterde bazı kişiler çok eleştirdiler spk yı göreve falan çağırdılar...arkadaş olayı toparlayıncaya kadar bayağı uğraştı...

ama güzel bir anıydı...:)

Sayfa 407/872 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •