eski hisselerimden erbosu da yakından takip ediyorum...bilanço beklentisi ile ta 104 leri gördü ama gelen kar 54 milyon oldu...tam da ederine geldiği için bu gün sert satış yedi...önceden satın alınan çıkışlar gerçekleşince satış yer...banvitte bana göre herhangi bir satın alınma yok...o yüzden de süpriz güzel bir kar ile birlikte güzel bir çıkış yapma ihtimali var...tabi bu bir ihtimaldir kesin değildir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bence fazla ısrar etme ustat
Kaynagini söylemek istemiyor😁
Hakli da olabilir.YTD
Son dakikalarda Garantiden
Umutluyum ralli için.YTD
geçmişte erbosta iken topikten bir dostumuz üç ayın tüm satış miktarlarını söylemiş idi...çok ilginç bir veri olmuştu...bilanço gelmeden neredeyse bilançoyu öğrenmiştik...tabi buda olay olmuştu...twterde bazı kişiler çok eleştirdiler spk yı göreve falan çağırdılar...arkadaş olayı toparlayıncaya kadar bayağı uğraştı...
ama güzel bir anıydı...:)
Yer İmleri