Sayfa 408/855 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bilgi doğru ise hissede olmaman lazım. Doğru değilse full olman lazım. Bu hatun kimmiş, bu bilgileri vermesi normal değil bence. Kapa düşmeden dile düşmesi manidar bence. Ters köşe yapmak istiyorlar gibi sanki.
    Bu hatun çarşamba askıya çıkacak dedi, çıktı...diğer bilgilerin doğru olup olmadığını hep beraber göreceğiz. Hissem dün vardı bugün yok yarın olabilir veya olmaz gelişmelere bağlı.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

2. Arsanın büyük bir bölümünün belediye kullanım akanı ve tabiatı koruma alanı olarak planlandığı diğer kısmın ise günü birlik piknik alanı olacağı , imarın konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediğini

Böyle bir durum varsa eğer bu hissede 1 dakika durmanın manası kalmaz. Belediye resmen doğanın arsasına çökmüş demektir. Ben ihtimal dahi vermiyorum bu duruma. Sultanbeyli tarafında kalan kısıma konut, turizm, ticari imar bekliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Arsanın büyük bir bölümünün belediye kullanım akanı ve tabiatı koruma alanı olarak planlandığı diğer kısmın ise günü birlik piknik alanı olacağı , imarın konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediğini

Böyle bir durum varsa eğer bu hissede 1 dakika durmanın manası kalmaz. Belediye resmen doğanın arsasına çökmüş demektir. Ben ihtimal dahi vermiyorum bu duruma. Sultanbeyli tarafında kalan kısıma konut, turizm, ticari imar bekliyorum.
    aldin beklersin tabiii)) zuuuahhha

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4. Geriye doğru baktımda temel analiz1 en kötü şartlarda bile ne olabilirin beyin fırtınası yapmış zaten geçen hafta.
    Ben rahatım bu konuda, 2 milyon metrekare arsanın 850 bin metrekaresini alacak olan belediye aydın doğana da bir şeyler yaptıracaktır illa ki. Otel, avm ve rezidans imarı olmalıydı bir bölümü. Sinema Restouant Cafe vesaire kesin olur zaten günübirlik kapsamında.

Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar,
    Askı işi uzayınca uzaklaştığım MİPAZ ın askıya çıkması, önümüzdeki hafta içi dendiyse, askı sonrası MİPAZ da açıklama yapmalı.

Tüm araziler için geçerlidir, İmar geçer ve niteliği araziden arsaya terfi ederken, %35-40 ı belediyeye geçer, ki bu 850.000 m2 Pendik Belediyesi için altın değerinde olur.2019 seçim öncesi belediye için büyük piyango vurmuş olur.

Kalan 1.300.000 m2 civarı ARSA artık yapılaşmaya açılmış demektir...Bir kısmına Sarıyer Atatürk Arberetumu benzeri, Arberetum yapma hakkı verildiğinde, MİPAZ yapıp işletecek ve para kazanabilecektir. Bir bölümüne restoran, cafe, oyun salonları, sinema gibi tesisler yapılacaktır, belediyenin bazı arkadaşlara söylediği gibi, sanırım yükseklik 2 kat+kot... %20 si ayrılsa 250-260.000 m2 olsa yüzlerce tesis olur, Sultanbeyli nin dibinde...Küçümsememek lazım... 250 m2 den 1.000 tane eder. Yok %10 u bu şekilde yapılsa 500 civarı.. Tahmini kirasını ve kira X 20 yıl ile değeri hesaplanabilir...

Geri kalan binlerce dönüm Ne hakka sahip olacak?

Bir çıksın askıya, çıkan duruma göre hesap kitap yapılır...
    Arazinin yeniden değerleme zamanı...

Aralık/Şubat arası..

Geçen yıl dağbaşı fiyatı açıkladılar, sanırım 105 TL/m2...

Sultanbeyli Devlet Hastanesi, (araziye hemen hemen bitişik) faaliyete geçti. Sur Yapı Sultanbeyli projeleri neredeyse araziye dayandı, 4 Lise ve Otoban komşuluğu, gişelere yakınlığı, 700TL/m2 den hızlı kamulaştırma ve saire...

Bu ay öyle veya böyle İmar neticelenirse, artık arazi değil, ARSA değerlemesi ...

Sultanbeyli de, tapusu dahi olmayan yerlerin m2 si 1000 liraya dayandı...

Bakalım, 2017 yıl sonu değerlemesinde m2 fiyatı ne gelecek?

Büyük borsa oyuncuları için MİPAZ ın bu dönemi iştahlarını kabartabilir mi, izleyip göreceğiz...

Asla yatırım tavsiyesi değildir
    m2 si 200 TL den değerleseler, 162.000.000 TL civarı kar açıklar, 250 den değerleseler 230.000.000 TLyok eğer imar geçer de buna göre değerleme yapılırsa, istemiyoruz yan cepimize koyun, olur...

asla yatırım tavsiyesi değildir

5. CPA dostum hissede son 1 haftadır toplanma ve yeşil kapatma var endex aksine. Bu sence neyin meali söyle bana.

Selamlar ben senette cok yeniyim imar verilecek arsanin hangisi oldugundan bahseder misiniz

7. 2.04 üstü çıkışın devam edeceğini gösteriyor benim için sabah 2 den alış emri vericektim unutmuşum bu hissede çok olumlu haber gelmezse bile 2.7 leri görür inşallah çok fazlasını istemiyorum zararı çıkarıp kaçmak derdim

8. Bu aralar Aydın doğan AKP karşıtı ufakda olsa algı yapmaya çalıştı ama sonrasında gözlemlediğim kadarıyla tarafsız haber yapmaya çalışıyor umarım akıllı durur Aydın doğan

Sayfa 408/855 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •