Sayfa 408/464 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. nerdesin la zafkanka dediklerinin hicbiri cıkmayınca tüydün dimi linkte de senin gibi biri vardı zırtapoz ona 8 in altından alıcam senin gibilere yukardan geri cakacam dedim 8 altından aldım simdi tavanda yız bunu da 0.50 den alıcam 1.20 den geri cakacam ucakcakcılara ulan borsa dipten %20 yukselmis 6 aydır 1.26 kıramamıs bborsa dusmeye baladıgında nereye dustugunu gorecez ...kasada 20 milyon para varmısmısmısmısmıs 6 milyon para var kasada 14 milyon da gıctan uydurdunuz demek ki kasada para var herifler 1 milyon tl kredi kullanmıs sirketlerini cok seviyorlar faiz odetip patron 0.50 den geri topladıgında bende alıcam onunla beraber hadi byeeeeee
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

2. bu patron 3-3.50 arası kakaladıgı malları cok assgılardan yerine koymadıkca bu hisse hava civa bos bosuna yorum yapmayın...toplanıyormus nereye toplanıyor 1 yıldır toplanıyor herkesin ne yazdıgı gecmis sayflarda ..metur adam 1-1.05 arası 1 ay topladı sonra 20 gunde %50 prim yaptı ...zafknka denen sahıs utopya batık onu almayın bunu alın derken bu 1.20 ydi utopya 3.80 di utopya %50 yukseldi bu hala 1.20 ustelik utopya ve metur hep zarar ediyor ...eeee ulas hep kar ediyor da noluyor sonuc ortada ustelik endeks dipten 18 000 puam yukselmis ...elinde olana deyicek birsey yok ama alın alın ucacak diyenlere hisse zaten 6 aydır 1.26 gecememesiyle herseyi gosteriyor bu ne zaman yukslecek endeks dususe gecince mi guldurmeyin adamı ya acemiler iste kendilerine hayırları yok
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

3.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    bu patron 3-3.50 arası kakaladıgı malları cok assgılardan yerine koymadıkca bu hisse hava civa bos bosuna yorum yapmayın...toplanıyormus nereye toplanıyor 1 yıldır toplanıyor herkesin ne yazdıgı gecmis sayflarda ..metur adam 1-1.05 arası 1 ay topladı sonra 20 gunde %50 prim yaptı ...zafknka denen sahıs utopya batık onu almayın bunu alın derken bu 1.20 ydi utopya 3.80 di utopya %50 yukseldi bu hala 1.20 ustelik utopya ve metur hep zarar ediyor ...eeee ulas hep kar ediyor da noluyor sonuc ortada ustelik endeks dipten 18 000 puam yukselmis ...elinde olana deyicek birsey yok ama alın alın ucacak diyenlere hisse zaten 6 aydır 1.26 gecememesiyle herseyi gosteriyor bu ne zaman yukslecek endeks dususe gecince mi guldurmeyin adamı ya acemiler iste kendilerine hayırları yok
    Aynen arkadaşım 1.70 ten bigborsa denen şahısın gazlamasıyla aldık herkes altı ayda zararını çıkardı bu hala 1.20 lerde sürtüyo endeks geri çekilmesiyle nereyi göreceşi belli değil

4. bıg borsa hıssede oldugu muddetce takoz götürmezler macera aramayınzamanı geldıyse başka tabi.....

5. 1.18 e indi sanki 1.25 çalışsa kim mal satacak acaba

6. Böyle hisseleri xu100 endeksiyle karşılaştıranlara var ya bitiyorum. Çok güzel ulaş zaten endekse paralel hareket eder merak etmeyin. Yani bir hissede satıcı olabilirsin senin istediğin yere de gelebilir ayrıca bence problem yok. Bunu başkasının dediği olmuyor hep benim oluyor ve yine olacak ben bigborsadan daha büyüğüm diyerek demenin anlamı tam olarak nedir yani? Sürekli buraya yazıp durup hissenin düşeceğini söyleyen arkadaşlar bu hissede açığa satış yapamadığınıza göre kaçacak uçacak diye ya çok korkuyorsunuz ya da hissedesiniz milleti korkutuyorsunuz. Ben başka bir anlam bulamıyorum. Ne bilanço ne teknik hiçbir şeyden anladığınızda yok görünür de. Bir patron deyip duruyorsunuz. Patronun yanında mısınız? Selam söyleyin! YTD.
    Ne demiş bilge: Satan yoksa almayacaksın, alan yoksa satmayacaksın!

7.  Alıntı Originally Posted by anothername53 Yazıyı Oku
    Böyle hisseleri xu100 endeksiyle karşılaştıranlara var ya bitiyorum. Çok güzel ulaş zaten endekse paralel hareket eder merak etmeyin. Yani bir hissede satıcı olabilirsin senin istediğin yere de gelebilir ayrıca bence problem yok. Bunu başkasının dediği olmuyor hep benim oluyor ve yine olacak ben bigborsadan daha büyüğüm diyerek demenin anlamı tam olarak nedir yani? Sürekli buraya yazıp durup hissenin düşeceğini söyleyen arkadaşlar bu hissede açığa satış yapamadığınıza göre kaçacak uçacak diye ya çok korkuyorsunuz ya da hissedesiniz milleti korkutuyorsunuz. Ben başka bir anlam bulamıyorum. Ne bilanço ne teknik hiçbir şeyden anladığınızda yok görünür de. Bir patron deyip duruyorsunuz. Patronun yanında mısınız? Selam söyleyin! YTD.
    Ulaşa bulaşan beklemeyi bilecek düşsede bekleyecek çünkü en iyi yaptığı şey zaman öldürmek.gel sende zaman öldürmek istiyorsan gel ne olursan ol yine gel ister bigborsa ister spek ister ky ister patron ol yine gel.

8. Bigborsa duymasın ama grafik yakışıklı olmuş

Sayfa 408/464 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •