Sayfa 408/408 İlkİlk ... 308358398406407408
Arama sonucu : 3261 madde; 3,257 - 3,261 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Bugün kapanış 1.58
    Bu fiyat bazında bölünmüş fiyat = 1.23
    Rüçhan fiyatı = 35 kuruş
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bugün kapanış 1.58
    Bu fiyat bazında bölünmüş fiyat = 1.23
    Rüçhan fiyatı = 35 kuruş
    Spk izin verir mi sence.

3. Vermemesi gerekiyor bence ama bilemeyiz, SPK kendine özgü kriterlere bakıyor. Mesela BJKAS ın son bedellisi de anormal bir bedelli idi, spot fiyatı 2-3 TL olan hisse için 8 tl yani 1 e 3 gibi bedelli parası talep ediliyordu ama onay verdiler. GSRAY ın son bedellisinde hisse başına 1.5 TL talep ediliyor yani spot ile hemen hemen kafa kafaya. 1 e 3 lük bedelliye onay verdiklerine göre 1 e 1 lik olan bu bedelliye de onay verirler herhalde.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    yinede 3-5 elde bulundurmakta fayda var
    Yeter artık yeter.....
    Şu hisseyi övmekten vazgeç.....
    Başta TH,sonra ben, sonra yoldaş Güneysu bu hisse ile ky arasına mesafe koymaya çalışırken ,sen ise yıllardır (belki 10 yıldır); şurdan aldım,şurdan sattım şu kadar kar ettim gibi gerçeklikten uzak (inananlar çıkacaktır elbet) söylemlerinle ky yi bu hisse de yatırım yapmaya teşvik ediyorsun....
    Artık buna bir son ver....
    Ky nin inek gibi sağılmasından,tavuk gibi yolunmasından zevk mi alıyorsun?
    Cevabın hayır ise buna bir son ver...

Saygılar/Başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Vermemesi gerekiyor bence ama bilemeyiz, SPK kendine özgü kriterlere bakıyor. Mesela BJKAS ın son bedellisi de anormal bir bedelli idi, spot fiyatı 2-3 TL olan hisse için 8 tl yani 1 e 3 gibi bedelli parası talep ediliyordu ama onay verdiler. GSRAY ın son bedellisinde hisse başına 1.5 TL talep ediliyor yani spot ile hemen hemen kafa kafaya. 1 e 3 lük bedelliye onay verdiklerine göre 1 e 1 lik olan bu bedelliye de onay verirler herhalde.
    ne demek vermiyecekler bal gibi verirler tspor verdilerse hadı bjk yı bırakıyorum bir kenara 3.50tl lerdeydi bedelli haberi geldiğinde gsyede bal gibi verirler öyle bir endişen olmasın.. suan borsanın en çöp kagıtları sporla batığın batığı batık degil yani.ama şunuda unutmayın en zengin kulup fb ona hiç bir sey olmaz ...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 408/408 İlkİlk ... 308358398406407408

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •