Sayfa 408/602 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Cümleten iyi geceler ümmeti muhammede boll bolll dua edelim inşallah..... Bu aralar cok yorgunum başım ağrıyor dişim ağrıyor bazı sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı sanırım yaşlanıyorum

2. Hayırlı kandiller.
    Çelik hocam geçmiş olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Cümleten iyi geceler ümmeti muhammede boll bolll dua edelim inşallah..... Bu aralar cok yorgunum başım ağrıyor dişim ağrıyor bazı sağlık sorunlarım baş göstermeye başladı sanırım yaşlanıyorum
    Rabbim şifa versin inşaAllah.
    Fatiha /5. (Ey Rabbimiz!) Yalnız Sana kulluk ederiz ve yalnız Senden yardım isteriz.

6-7. Bize, gazaba uğratılmışların ve sapmışların yolunu değil; doğru yolu, nimet verdiklerinin yolunu göster.
    Rabbim ,bizleri Aklını kullanan muttaki kullarından eylesin. Hakkımızda hayırlı olanı kalbimize razı eylesin. Hayırlı geceler Hocam.

4.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Cemtaş yarın 18 olur mu?
    Tahta sahibini görsem bu soruyu sorarım Hakan hocam. Biz orta vade şirketin ortağı olduk mutlaka güzel günler göreceğiz inşaallah.

5. Hocam sağlığınız el veriyorsa OZKGY için bir yorum rica ediyorum. Teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by aakn2018 Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı kandiller dilerim, dohol için öngörünüz varmı Esma hanım
    DOHOL 3.28 ı destek olarak takip ediniz. Bu seviyeleri destek yapıp dönmeli. Ytd.

7. GENTS güzel bilanço açıkladı. 5.91 üzeri kaldıkça takib edilebilir. YTD.

8. Haftalık listem deki AFYON ve OZBAL hiç ses vermediler. Derin uykuya mi daldılar ne biri uyandırsın yarın son gün.

Sayfa 408/602 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •