Sayfa 409/967 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Sevgili dostlar;
    Doğtaş özsermayesi hızlı bir düzelme eğiliminde borçlarda azalma ve karlılıkta artış var...özsermayenin yıl sonu 80-100 milyon lira düzeyine gelmesini bekliyorum...şu an defter değeri 30 kuruşlar civarı hisse fiyatı 3,60 seviyesinde pahalı gözükmesinin nedeni bu gözüküyor yataşla kıyaslamada ancak piyasa büyüme hikayesine öyle inanmış ki bunu satın almaya devam ediyor...yeni fabrika gözden kaçıyor burada ne üretilecek yatak v.s yani ciroya katkısını siz düşünün...şu an hisse hızlı çıkışın sindirmesini yaşıyor buralarda dengeleneceğini düşünüyorum...3.çeyrek 8-10milyon arası kar rakamı kar artışını pekiştirir ve piyasaya güven verir...hele hele kur 3,95-4,03 arası bir yerde olur ve kdv indirimi uzarsa tadından yenmez...

2.  Alıntı Originally Posted by tryagain Yazıyı Oku
    Sevgili dostum benim söylemeye çalıştığım şey piyasa değeri değil. Doğtaş in piyasa değerinin yatas dan yüksek olması, Doğtaş hisse senedinin yatas hisse senedinden pahalı olduğu anlamına gelmiyor. Ben çeşitli cari değerlere bakıyorum f/k oranı, fd/ satışlar oranı pd/dd degeri vs vs. . Ben bu oranları karsilastirdigimda dgklb nin yatas tan ucuz olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim.
    Sonuçta aynı gemideyiz hepimiz ky olarak para kazanmayi istiyoruz. yatas portföyümü neredeyse ikiye katlamis bir hisse sorun yatas in 14.5 olmasi değil keşke 24.5 olsa. Sorun endeksin rekorkirdigi günlerde ucuz kalmamiz.Ytd. Hepimize bol kazançlar.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum hangi orana, yil sonu hedeflerine bakarsan bak Dogtas, Yatas'a gore ciddi pahali. Ilk 6 aylik durumun ozeti asagida, yil sonunda da tablo benzer olacak, Dogtas'in bugun sonu itibariyle piyasa degeri 748milyon TL, Yatas'in ise 624milyon TL. Ama Dogtas su an hakettigi fiyat seviyesinin altinda. Yatas'i daha cok seviyorum, ama Dogtas'a karsi da sevgim var

Yatas'in cirosu ilk 6 ayda 56% artti ve 346milyon TL oldu ve 22milyon TL net kar acikladi. Dogtas'in ciro ise ilk 6 ayda %36 artip 250milyon TL oldu ve 5.2milyon TL net kar acikladi.

3.  Alıntı Originally Posted by borsaci34 Yazıyı Oku
    Dostum hangi orana, yil sonu hedeflerine bakarsan bak Dogtas, Yatas'a gore ciddi pahali. Ilk 6 aylik durumun ozeti asagida, yil sonunda da tablo benzer olacak, Dogtas'in bugun sonu itibariyle piyasa degeri 748milyon TL, Yatas'in ise 624milyon TL. Ama Dogtas su an hakettigi fiyat seviyesinin altinda. Yatas'i daha cok seviyorum, ama Dogtas'a karsi da sevgim var

Yatas'in cirosu ilk 6 ayda 56% artti ve 346milyon TL oldu ve 22milyon TL net kar acikladi. Dogtas'in ciro ise ilk 6 ayda %36 artip 250milyon TL oldu ve 5.2milyon TL net kar acikladi.
    Aslında mobilya sektörünün amiral gemisi boydaklardi.simdi dumene kimin geçeceği önemli.koc işe karışmaz ise hem Doğtaş hem de Yataş için büyük bir firsat olur.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +230 olurken, ortalama tahmin +212 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 21 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +420 puan olurken, en düşük beklenti -99 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 20'si pozitif, 1'i negatif
    açılış tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +230
    Ortalama : +212
    Maksimum : +420
    Minimum : -99
    Katılımcı: 21

5. Bir kipirdama var gibi.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sonunda Kelebek sayfasi biraz sakinlesti, benim icin yakinda yukari yonlu hareket gelecegine en buyuk isaretlerden bir tanesi bu
    Yatas bekledihim gibi son 2 haftada %25'ten fazla yapti, Kelebek'te de benzer bir hareket bekliyorum.

7. bende beklemedeyim bakalım neler olacak ...ytd

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin -199 olurken, ortalama tahmin -205 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +640 puan olurken, en düşük beklenti -816 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 21'i negatif, 9'u pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : -199
    Ortalama : -205
    Maksimum : +640
    Minimum : -816
    Katılımcı: 30

Sayfa 409/967 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız