Sayfa 409/761 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    13.33 desteğimiz baya önemliydi aşağısı durdukça.. 12.76 ilk destek olsada kuvvetli destek 11.80 lerde..
    Çok teşekkürler üstadım. An itibari ile 12,73 e değdi. Dolaşım miktarının az olması nedeni ve büyük işlem olmadığı için 12,76 nın çok çalışmayacağı düşüncesindeyim, umarım 11.8x güçlü çıkar. Benim merak ettiğim ekim-kasım aylarında özellikle forumda çok konuşulan ve özellikle benim gibi yatırım yapmak isteyen kişilerin; sermaye artırımı, kayıtlı sermaye, birleşik derimod ya da ortak bulma çalışmaları. Bugün dayanamayıp ve ümitsiz bir şekilde yatırımcı ilişkilerini aradım ama telefonlara bakmıyorlar. Herhalde prensip edinmişler.
    Bildiğim kadarı ile olağan genel kurul Nisan sonlarında olacak. En azından bunların gündem maddeleri arasında yer alması bile bir heyecan oluşturacaktır. Piyasalardaki dalgalanmanın biraz durulması halinde ve 13,xx fiyatlarda genel kurula ulaşabilirsek, bizi en azından orta vadede üzmeyeceğini düşünüyorum. Ama 8,xx ve 15,xx fiyatlarının spekülatif bir artış olması ihtimali çok korkutuyor.
    Naçizane tekrar teşekkür ederim. görüşlerinizi sık sık yazın lütfen.

2. ..........

3. Yarın tabanı 10.30
    2016 zirve 10.30

4.  Alıntı Originally Posted by KUMAR Yazıyı Oku
    Yarın tabanı 10.30
    2016 zirve 10.30
    Taban olacakmış gibi yazıp satış baskısı oluşturmayalım lütfen.
    Bi de tavan fiyatını yazsaydınız?

5.  Alıntı Originally Posted by Bekkop Yazıyı Oku
    Nerde çokluk,ordan kaç,,,,,forum eskiden haftada bir yazılırdı,sanki kaçan kaçtı bile
    Borsa sabır işidir kaçanlar zaten borsacı değil kumarcıdır Eğer hissene güveniyorsan borsada sabırla beklersen kazanırsın

6.  Alıntı Originally Posted by Zafer0134 Yazıyı Oku
    Borsayı zengin olma olarak görenler çok yanılır arkadaşlar borsa=sabir+teknik bilgidir..borsa boyacı küpü değil ki girdin çıktım zengin oldum dönemi değil...burada kimseye gereksiz yere yüklenmeyin....

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İşte borsa gerçeğini ne kada az öz tarif etmiş aynen arkadaşım dediklerine katılıyorum 1995 yılından beri hiç kaybetmedim şimdi burdan derimde maliyetimi söylesem kimse inanmaz çünkü uzun süredir gerçek değerine gitmesini bekliyorum

1 örnek
    15 bin param 1500 egeenim vardı 2014 te 450 leri gördü. Biz 15 belkide 14 ten sattık o zaman borsada yeniyim ya. Size soruyorum: Elimde tutsam ya da hep tutsak 450 yi beklermiydik. Haltıma beklerdik belki 20 yi bile görmeden satardık. Ben tecrübelendim. 9 yılımı verdim. Fikir alışverişine açığım hisseyi danışırımda gocunmam. Kardeşim hayal perest olmayın anlık düşünmeyin. Sinir fevri davrandırır. Girdiysen emanetle olmaz.
    Ben işbanktan çalışırım kredili al sat yok. Halkbank aradı 200.000 kredi açalım yok dedim. Niye hedef ilerisi komisyon momisyon hikaye zarar etsin ödemek için kredi çeksin. Kredi kartı verelim kısacası söğüşleyelim. Yedirmem. Alın tutun uçmayın.Haaaa kağıdın temel,teknik ve analizi sabırdır. Sabır ederseniz uçun. Saygılar.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    daha aşağıya sarkıtmazsa bugün olmasa da yarın sabahtan yönü tekrar yukarı atar, yoksa 10.5x-11.xx lere kadar yolu var kısada. bu nedenle buralardan da risk alarak azar azar heybeye atmaya devam 12.xx altına atarsa diye esas cephaneyi bekletiriz artık.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
    kapanışta yaptığı hareketle bu hafta kapanışın işaretini verdi aslında. bugün 12.xx altına da atarak haftayı 10.5x-11.xx arası kapanışla kapatacak gibi max.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 409/761 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •