Heryere yazıyorum gece gündüz uyku düzenim bile bozuldu ama cvb veren ilgilenen yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heryere yazıyorum gece gündüz uyku düzenim bile bozuldu ama cvb veren ilgilenen yok
Emtialar yükselmeden bu hisse yerinden kalkacağa benzemiyor oda 2020 yi bulur gibi bono krizi patlak verirse emtialar uçar anlıcağın işimiz krize bağlı[emoji23]
ortak hırsızı hirsiza şikayet ediyoruz, oda guluyordur haliyle, sence gubretasin kaymagini kim yiyor yönetim mi yiyor. Hayır tabiki yukardakiler.onun için genel müdürü burdan istifa edince nereye gidiyor araştır bir, ya müsteşar oluyor veya daha iyi bir yere genek mudur oluyor, onun icin 450 milyon giderler tabiki en tepelere gidiyor,gemicige dönüşüyor orada ve israile barzaninin petrolü taşınıyor.bizede eyyy leri dinlemek düşüyor hergun tv lerden.
http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf
haftalık üre fiyatları....üre fiyatları 2 haftadır artma eğiliminde....
boşuna uğraşıyorsun ortak onlar gereken yerlere bilgi veriyor emin ol....sen ben onlar için sıradan insanlarız....adamlar hala yatırımdan bahsediyor...sıkıntı üretim mi satış mı yoksa para kazanamamak mı.....vatandaşın alım gücü düştü gübre fiyatları nasıl artacak....aynı şekilde iranda da alım gücü düştü....orada olumlu olan razi fabrikası ihracat yapıyor...sanki işler düzelecek gibi iranda...siyasi riskler var orası içinde....
Ortak tekrar aramıza katılmana sevindim para kaybediyoruz ama moralimizi kaybetmiyelim gelmene sewindim tekrardan hoşgeldin emtia fiyatlarının artması krizlerle orantılı ortak kriz patlak verirse emtia artar iran olayı nolursa olsun ortak fabrika çalışıyor ama bu gudubet yönetim nasıl yapıyorlarsa oranında içine ettiler utanmadan tv ye çıkıp güzellemede yapıyor sayın müdür
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen artık yıldım sadece masal dinliyoruz 450 milyon kere hepsine sevgimi ve saygımı iletiyorum......
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri