Sayfa 409/718 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. bu kadar baskı ne iş ya ..bunlar ne yapmak istiyor bu kağıt o kadar değerlimi..acaba ?

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sayın ılım halka arz başvurusu yapıldı mi bir liste var twitte yapılmış gösteriyor..
    hangi liste üstad...twetera inanma bülten ya da kap da görmeden...en son kapı zaten biliyosun..henüz gelişme yok...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. aktif kademeler gevşekti bu güne dek...bu gün tekrar aktif kademeye yığmaya başladılar...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. 250 üstüne atmadan ekmek yedirmez....

5. 1.00 mi oluyor ılım usta 250 üstü.

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    1.00 mi oluyor ılım usta 250 üstü.
    suan 1.06....

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    suan 1.06....
    sağol dostum hayırlısı çok sıkıyorlar piyasada bozuk nasip İNŞALLAH kazanırsın dostum..

8. ******lar en büyük baskı bunda grup kağıtlarında düşen yok bu yüzde 3 aşağıda.

Sayfa 409/718 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •